FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Velkommen til Osuma - dit online supermarked

Hos Osuma kan du gå på opdagelse i vores store varesortiment. Her finder du alt det, som du normalt kan finde på hylderne i din lokale dagligvarebutik. Det er alt fra frugt & grønt, kød & fisk, til personlig pleje og til vin & spiritus. Køb dine varer online på Osuma.dk, når det passer dig og få mere tid til alt det sjove i hverdagen.

Køb dagligvarer online uden besvær


Osuma er din personlige shopper! Her kan du helt uden besvær bestille præcis de varer, du har brug for. Vi udvælger og pakker varerne i butikkerne, fuldstændig som hvis du selv havde været ude og handle. Og bedst af alt - så leverer vi varerne direkte til hjem til dig. Ved at handle online slipper du for besværet med at slæbe tunge indkøbsposer hjem. Bor du på fx 5. sal, bærer vi det selvfølgelig også op for dig. Køb fx vin og vand til din næste fest, steg og tilbehør til dit middagsselskab eller plejeprodukter til hele familien.

Dit lokale online supermarked


Osuma er ikke bare et helt almindeligt online supermarked. Vi er lokalt forankret, hvilket betyder, at vores varer kommer fra din lokale Kvickly eller Super Brugsen. Det betyder ikke blot, at vi kan levere friske varer med dag til dag levering, det betyder også, at du kan handle ind på Osuma.dk fra sofaen i dit eget hjem. Omend du bor i jylland, på Fyn eller Sjælland pånær ikke-brofaste øer og enkelte dele af Sjælland, så henter vi varerne i et supermarked tæt på dig, pakker det, og leverer det til næste dag. Så bliver det ikke meget nemmere at handle lokalt, helt uden at skulle ned i butikken. Hos Osuma lover vi friskhedsgaranti. Det kan vi love, da alle varer er nøje udvalgt og håndplukkede af vores dygtige medarbejdere i det lokale supermarked. Dvs. at du faktisk får din helt egen personlige shopper, når du handler hos Osuma. Læs mere om Osumas friskhedsgaranti her.

Bestil dagligvarer online i dag - få dem leveret i morgen


Hos Osuma har vi dag til dag levering. Dvs. du bestiller dine varer i dag, og vi kommer med dem dagen efter. Se mere om vores leveringsbetingelser og leveringstidspunkter her. Når du handler online på Osuma.dk, er det lige meget, om du skal købe stort ind til hele ugen, eller om du bare lige mangler småting til weekenden. Hos Osuma er der nemlig ingen minimumsbeløb på bestillingen. Står du og skal bruge varerne med det samme, kan vi godt levere dem samme dag, dog mod et ekstra gebyr på 20 kr. Se mere om prisen for levering her. Osuma leverer dine indkøb direkte til hoveddøren, pakker varerne ud og kan endda stille dem direkte på køkkenbordet, hvis du ønsker det. Har du bestilt køle- eller frostvarer, er de indpakket i emballage, der kan holde dine kølevarer kolde længe. Så er du ikke hjemme, når dine varer leveres, kan de nemt holde sig friske i køleboksene, indtil du kommer hjem. Læs meget mere om levering af varer her.