FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Yoghurt

Find din favorit yoghurt på Osuma.dk

Her på Osuma garanterer vi, at du kan finde din favorit yoghurt. Om du er til pære/banan, fersken/passion eller hindbær/granatæble så kan du helt sikkert finde det, du leder efter. Vi har alverdens forskellige slags yoghurt også den økologiske, hvis du ligesom os er glad for økologi. I vores økologi afdeling tilbyder vi desuden de bedste økologiske varer håndplukket direkte fra supermarkederne. Vi har naturligvis også en laktosefri variant til dig, der er intolerant. Den laktosefri variant kommer både i en pære/banan udgave eller den klassiske neutrale udgave.

Når du er på udkig efter yoghurt til morgenmaden, leder du måske også efter noget at komme på toppen? I så fald bør du tage et kig i vores afdeling med morgenmad, hvor vi tilbyder alt lige fra ymerdrys til müsli af forskellig slags eller crüsli, hvis du er til den lidt sødere variant.

Yoghurt til voksne og børn

Du finder også andre varianter end den klassiske yoghurt her på Osuma. Prøv f.eks. den græske yoghurt til en god tzatiki eller en drikkeyoghurt, hvis du skal have noget let med på farten. Vi tilbyder naturligvis også A38 til de sarte maver, eller hvis du blot foretrækker denne form frem for den “almindelige” yoghurt.

Til de helt små har vi naturligvis en børnevenlig yoghurt fra Danonino eller en variant fra Actimel, som smager af jordbær, og som er et hit hos mange børn. Hvis du er på indkøb til de små, så kan du også gå på udkig i børnepakken på inspirationssiden. Her kan du finde alverdens produkter af den bedste kvalitet. Prøv f.eks. de økologiske frugtstænger med æble eller de små rosinpakker, der er perfekte til madpakken.

Den nemme vej til et hjemmelavet måltid

Vi gør din hverdag nemmere på Osuma, hvor vi tilbyder dag-til-dag levering. I en travl dagligdag med børn der skal hentes, madpakker der skal smøres og aftensmad der skal kokkereres, så ved vi godt, hvad de fleste ønsker at springe over. Det er nemlig det hele værd ikke at skulle stå i kø i supermarkedet sent på eftermiddagen. Her er det smart at have Osuma lige ved hånden - dit helt eget online supermarked, hvor du kan købe ind til hele ugen hjemme fra stuen og endda få leveret det hele til din hoveddør den efterfølgende hverdag.