FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Dessert og Snack

Desserter eller snacks til enhver anledning

Har du også tit lyst til en hurtig og nem dessert? På Osuma kan du købe lækre mejeri desserter såsom mælkesnitter, chokolademousse, citronfromage, rissifrutti og meget mere. Alle vores desserter kommer i portionsstørrelser, og kan derfor nemt serveres eller gives med i børnenes madpakker uden besvær.

I vores sortiment finder du også Mathilde milkshakes med enten vanilje, jordbær eller kakao smag. De er perfekte til at tage med på farten eller til de slik sultne unger. Som en nem dessert tilbyder vi desuden dessertpandekager også i en mini udgave til børnene. De skal blot varmes i mikroovnen eller i en almindelig ovn, og vupti så har du en lækker dessert til dine gæster eller til familien. Som et lunt element til pandekagerne kan du prøve vores vaniljecreme her på dessert siden, og ellers tilbyder vi også mange forskellige is varianter i vores frost afdeling. Prøv f.eks. nougat flødeis fra Hansens Is eller Hansens regnbue is til børnene - det plejer at være en stor favorit. Alternativt kan du gå efter den klassiske variant med syltetøj og/eller sukker eller måske nutella? Alt det finder du i vores pålæg afdeling under marmelade og syltetøj eller frugt- og chokoladepålæg.

Mælkesnitter er børnenes favorit

Som børnenes foretrukne kommer man næppe uden om kinder mælkesnitter. Det er en perfekt kombination af en nem dessert, der smager godt. Vi har også kinder pingui til dem, der bedst kan lide denne variant. Kinder pingui er overtrukket med chokolade og har derfor en sødere smag end kinder mælkesnitter. Kinder mælkesnitter kommer i 5 stk., hvor kinder pingui kommer i 4 stk.

Forkæl dine børn eller dig selv med enten kinder pingui eller mælkesnitter, når du køber ind. Det vil helt sikkert fremme et smil på læben hos de, der skal spise dem. På Osuma skal du ikke tænke på noget andet end at lægge varerne i din kurv og gå til betaling. Derefter går vores ansatte i gang med at håndplukke dine varer i butikkerne og sende dem hjem til dig. Vi tager også gerne dine kasser med fra din forrige levering, når vi kommer med dine varer. På den måde passer vi sammen på miljøet.

Stort sortiment til den søde tand

Ud over mælkesnitter har vi naturligvis også en række andre produkter til den søde tand. Tag et kig i vores chips og slik afdeling, hvor du finder alt lige fra de klassiske haribo blandinger til chips med dip samt meget mere. Forsød din tilværelse med favoritprodukter som Rittersport, Marabou, Spangsberg flødeboller eller måske en af Irmas slikblandinger. Mulighederne er mange her på Osuma. Alt du skal gøre er at vælge dine favoritter og gå til indkøbskurven.