FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Rugbrød

Økologisk og kernesundt rugbrød til hele familien

Lad vores store udvalg af hele Danmarks favorit - rugbrødet - inspirere dig til en kernesund madpakke til hele familien. Rugbrødet er en del af danskernes daglige kost, og derfor finder du på vores hjemmeside også varianter af rugbrødet i alle afskygninger. Vi har både rugbrød med eller uden kerner, proteinbrød, rugbrød lavet på lækre samsøkartofler og meget mere. Du finder helt sikkert et rugbrød, som både du og familien kan lide!

Danske Schulstad er selvfølgelig at finde i vores sortiment. De bager brød uden konserveringsmidler, og deres rugbrød findes både med og uden kerner, så der er rugbrød til alle i familien.

Mange af vores rugbrød har fået et lille orange mærke, som kaldes Fuldkornsmærket. Fuldkornsmærket sidder på de rugbrød, der sikrer dig et højt indhold af kostfibre, vitaminer og mineraler, fordi alle delene af kornet indgår i bagværket. Derudover gør mærket det også nemmere for dig at vælge det sundeste af det sundeste, fordi mærket stiller krav til blandt andet sukker- og saltindhold.

Så spis bare løs af sundt og saftigt rugbrød - Osuma.dk leverer nemlig lige til døren.