FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Brød

Skivet brød

Boller

Stort udvalg af lækre boller og saftigt, fibreholdigt brød til madpakken

Sunde og lækre boller er både lækkert som eftermiddagssnack, som morgenmad eller som en del af madpakken. Derfor finder du på vores hjemmeside en masse spændende varianter af brød og boller - både dem med fuldkorn og franskmændenes hvide baguettes.

Mange af vores brød og boller har fået et lille orange mærke, som kaldes Fuldkornsmærket. Fuldkornsmærket sidder på de brød og boller, der sikrer dig et højt indhold af kostfibre, vitaminer og mineraler, fordi alle delene af kornet indgår i bagværket. Derudover gør mærket det også nemmere for dig at vælge det sundeste af det sundeste, fordi mærket stiller krav til blandt andet sukker- og saltindhold.

Vi er stolte af vores store udvalg af sundt, fiberholdigt brød: Du finder både Proteinboller fra Schulstad, Rugmild og Rugbrødsboller fra Kohberg samt Fuldkornssandwichbrød fra COOP, hvis toasten eller sandwichen skal smage af lidt mere.

Du kan altså med god samvittighed sætte tænderne i det lækre brød, vi tilbyder på vores hjemmeside - vi leverer lige til døren!