FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Det er desværre ikke muligt at kontakte os pr. telefon i øjeblikket grundet ekstraordinær stor travlhed. Du kan med fordel chatte med os på hjemmesiden eller sende en mail på kundeservice@osuma.dk. Vi beklager mange gange for ulejligheden.
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Juice

Saftevand

Smoothie

Sød saft og lækker juice, både med og uden frugtkød, som slukker tørsten

Juice af søde appelsiner og saftige æbler eller en frisk sommersaft af hyldeblomst. Lad os inspirere dig til en lækker morgenmad med et hav af forskellige juice, eller lad os tage dig tilbage til sommerens dejlige sol med saft af frisk og sød frugt.

På vores hjemmeside finder du alt, hvad du skal bruge for at give hverdagen mere smag. Du kan for eksempel prøve nogle af de lækre varianter fra Innocent, som laver naturlige og og sunde udgaver til dig, der gerne vil undgå drikkevarer fra koncentrat, eller gerne vil skrue ned for sukkerindholdet.

Store dele af vores sortiment byder på både økologiske og almindelige udgaver af juice og saft. Det betyder, at du drikker nøje udvalgte råvarer, der kommer fra økologiske landbrug og plantager. Økologisk dyrkning sikrer også råvarer, der er fri for GMO'er og sprøjtemidler.

Du kan altså med god samvittighed hælde op og slukke tørsten i et glas juice eller saft. Du kan få leveret lige til døren!