FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Spegepølser mv.

Bacon

Røgvarer

Frikadeller

Spegepølser og røgvarer

En af hjørnestenene i smørrebrød er og bliver spegepølsen. Er du til noget, der river lidt i ganen, så har vi spegepølser med chili eller hvidløg i. Kan man lide en mildere smag, er kartoffelspegepølsen en sikker vinder. Og det er kun et lille udsnit af de uendeligt mange spegepølser, der findes på vores side.

Ud over de tidligere nævnte klassikere, så er der også et hav af andre pølser. Prøv f.eks. vores snack salami til børnenes madpakker, tapas pølser til en spansk middag eller rullepølsen til at fuldende frokostbordet med. Hvis du er på udkig efter noget brød til at supplere din spegepølse med, så tag et kig i vores brød og kager. Vi garanterer, at vi har lige nøjagtigt det brød, som dit måltid kræver.

Osuma vil gøre alt for at gøre din hverdag nemmere - det er den filosofi vores virksomhed er bygget på. Derfor vil vi gerne gøre dine indkøbsture lettere. Med Osuma kan du læne dig tilbage i stolen, nyde en kop kaffe og slå benene op, imens du bestiller alle dine varer online. Og den bedste del er, at du ikke engang skal ud og hente dem - for vi bringer dem lige til din dør i kølebiler, når det passer dig bedst.

Bacon og røgvarer

En af de mest elskede røgvarer i Danmark er nok bacon. Det er en udskæring fra ryggen eller siden på en gris, der saltes og ryges. Bacon er ideel til både morgenmaden, til topping på smørrebrødet eller i en pasta carbonara til aftensmad. Det er altså en røgvare, der passer til næsten alle måltider. Derfor har vi et stort udvalg af bacon, så du altid kan finde din favorit - der er både discountvarer, frilandsbacon og kalkunbacon. Står du og skal bikse en pasta carbonara sammen, så tag et kig i vores ris og pasta, hvor vi tilbyder de bedste pastaer af højeste kvalitet importeret direkte fra Italien.

Naturligvis findes der også andre røgvarer end bacon og spegepølse - du kan f.eks. vælge en fantastisk røget medister og servere til aftensmad. Den røgede medister kan både bruges som pålæg til madpakken eller ristes på panden. Der er også røgede rullepølser og jagtpølser - så der er massere af røgvarer at vælge imellem, når du handler på Osuma.

Frikadeller

Endnu en klassiker på frokostbordet er frikadeller. Noget der stort set findes i alle afskygninger verden over. På Osuma har vi naturligvis også vores fortolkning af en frikadelle, som du kan nyde sammen med din spegepølse og/eller medister pølse. Frikadeller er perfekte både i en frikadellesandwich, på smørrebrødet eller til aftensmaden. Her kan du med sikkerhed finde det, du leder efter - vi har både almindelige- og minifrikadeller, kødboller, frilandsfrikadeller og frikadeller af kylling. Mangler du inspiration til, hvordan du skal præparere dine frikadeller, så tag et kig i vores opskrifter her på siden, hvor vi garanterer dig nye idéer til din madlavning. Der er noget for enhver smag og til ethvert måltid. Prøv f.eks. vores frikadeller med kartoffelsalat. I vores frugt og grønt og vores mejeri kan du købe ind til den perfekte kartoffelsalat.

Vi leverer med dag-til-dags varsel, og du behøver ikke engang at være hjemme, når vi kommer. Vi sætter glædeligt dine varer på dørtrinnet, så de er klar til dig, når du kommer hjem.