FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Marmelade og syltetøj

Marmelade og syltetøj til enhver smag

Er du til jordbær, solbær eller måske appelsin? Så kan du finde din yndlings marmelade lige her på Osuma. Syltetøj og marmelade er næsten en uundværlig del af morgenbordet enten direkte på brødet eller som en ekstra topping på osten. Vi har et hav af mærker at vælge imellem. Er du til marmelade med eller uden bær, så kan du gå på opdagelse i vores store sortiment og udvælge din favorit. Vi tilbyder blandt andet produkter fra Den Gamle Fabrik der, siden deres spæde start tilbage i 1834, har udvidet deres sortiment med alt fra klassiske hindbær/rabarber marmelader til de mere specielle smagsvarianter såsom hyben, æble, bitter orange, boysenbær og meget mere.

Når du er i gang med at handle syltetøj og marmelade, kan du også tage et kig på vores store udvalg af brød og kager, som er perfekt under marmeladen. Prøv f.eks. vores populære trekornsbrød, der er en favorit til morgenmaden eller til eftermiddagskaffen.

Syltetøj eller marmelade eller måske begge dele?

På Osuma skelner vi mellem syltetøj og marmelade efter den klassiske definition. Marmelade er tykkere og mere gelé agtig end syltetøj og hænger bedre fast på brødet. Om du er til syltetøj eller marmelade er en smagssag, og vi tilbyder naturligvis begge dele på Osuma. Hvis du er på udkig efter ost til at lægge bunden under marmeladen, så tag et kig i vores mejeri afdeling. Her tilbyder vi et utal af forskellige oste i forskellige styrker alt efter smag. Ud over syltetøj og marmelade har vi også et stort udvalg af andet lækkert pålæg. Se for eksempel vores sortiment af spegepølser og røgvarer af den bedste kvalitet. Eller vores udvalg af leverpostej og paté - der lover vi, at du ikke vil blive skuffet.

Økologisk marmelade og marmelade uden for meget sukker

Til dig der går op i økologi eller gerne vil supplere din kost med nogle økologiske varer af høj kvalitet, har vi selvfølgelig også økologisk marmelade. Her kan vi blandt andet tilbyde økologisk marmelade fra Meyers, Frk. Anna, Irma, Änglamark m.fl. Prøv den uovertrufne Meyers marmelade med hyben og gulerod eller en råsyltet appelsin marmelade fra Frk. Anna. Til dig der gerne vil skære lidt ned på sukkerindtaget eller måske køber marmelade til dine børn og ikke ønsker for meget sukker, har vi et godt alternativ. Her kan du vælge vores marmelade fra Easis, som du kan finde her på siden i flere forskellige varianter.

Udvalget er dit - om du er til den klassiske marmelade med bær, den cremede udgave, den økologiske eller den helt børnevenlige på tube. Du kan bestille dag og nat, lige når det passer dig. Vi leverer dine varer til dig næste dag og sætter dem ved din hoveddør, hvis du ikke er hjemme. Det har aldrig været nemmere at gøre sine indkøb online.