FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Svinekød

Kvalitetssikret svinekød i delikate udskæringer

Stegt flæsk med persillesovs, frikadeller med kartoffelsalat og mørbradgryde. Du kender helt sikkert nogle af de danske klassikere. Mange af de gode og gammeldags danske retter er lavet på svinekød, som er en fast spise i mange danske hjem. Derfor synes vi også, at du skal have muligheden for at få de bedste udskæringer svinekød af høj kvalitet leveret lige til døren.

Vores helt egen slagter sørger for, at du får netop det svinekød, du ønsker. At kødet er fra slagteren, sikrer dig udskæringer af høj kvalitet. Hvad end du skal bruge en ovnklar ribbensteg til den fine middag, svinekoteletter til aftensmaden eller røget bacon til morgenmaden, så finder du det i vores online køledisk. Vores slagter udvælger nøje kødet, og den personlige udvælgelse giver dig det absolut bedste svinekød. Du kan også finde andre lækre specialiteter og alverdens forskellige udskæringer blandt vores kød online. Skal du bruge en helt bestemt udskæring af svinekød for eksempel til lørdagsmenuen, kan du altid ringe og spørge os. Vi hjælper dig gerne med at skabe den perfekte menu. Vi leverer det, du skal bruge, lige til døren. Du kan finde inspiration til retter med svinekød i vores store madopskrift univers.

Svinekød til de danske favoritter

Er du også tosset med de danske klassikere såsom kogt skinke, medister pølse eller flæskestegssandwich, så er du havnet det rette sted. Vi har svinekød i alle de udskæringer, du kan forestille dig. Svinekød indgår i utroligt mange retter i dagligdagen, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan svinekød kan indgå i madlavningen. Til den klassiske flæskestegssandwich, som er en favorit hos både børn og voksne, kan du med fordel tage et kig i vores konserves, hvor du både finder syltede agurker og rødkål, som er med til at fuldende din flæskestegssandwich.

Til sommerhalvåret har vi også svinekød i form af spareribs, som er en sikker vinder på grillen. Du kan vælge spareribs fra forskellige mærker i vores sortiment, hvor de f.eks. er smurt med BBQ på forhånd. Så mangler du blot et par rå grøntsager og/eller bagekartofler til at komme på grillen, som du finder blandt vores frugt og grønt. Bagekartoflerne kan med fordel serveres med hvidløgssmør, som du kan finde blandt vores mejeriprodukter - og vupti så har du det perfekte grill måltid.

Dag-til-dag levering på svinekød og meget mere

Vi har dag-til-dag levering på alle vores varer. Du skal blot udvælge de dagligvarer, du har brug for, blandt vores sortiment, og så står vi for resten. Bestil svinekød sammen med dine andre dagligvarer, og så er du garanteret levering lige til hoveddøren allerede dagen efter, du har bestilt. Vi tager også gerne dine kasser med fra din forrige levering, så du slipper for at smide dem ud, og så vi passer bedre på miljøet.

Er du mere til lammekød eller kalvekød? Gå på jagt i vores sortiment og find det kød der passer til dig og dine måltidsplaner. Du finder også køderstatning, hvis du er vegetar eller blot ønsker retter uden kød.