FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Det er desværre ikke muligt at kontakte os pr. telefon i øjeblikket grundet ekstraordinær stor travlhed. Du kan med fordel chatte med os på hjemmesiden eller sende en mail på kundeservice@osuma.dk. Vi beklager mange gange for ulejligheden.
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Svinekød

Kvalitetssikret kød i delikate udskæringer til faste lave priser

Stegt flæsk med persillesovs, frikadeller med kartoffelsalat og mørbradgryde. Du kender helt sikkert nogle af de danske klassikere. Mange af de gode og gammeldags danske retter er lavet på svinekød, som er en fast spise i mange danske hjem. Derfor synes vi også, at du skal have muligheden for at få de bedste udskæringer af høj kvalitet leveret til døren.

Vores egen slagter sørger for, at du får netop det kød, du ønsker! At kødet er fra slagteren sikrer dig tilmed kød og udskæringer af høj kvalitet. Hvad end du skal bruge en ovnklar ribbensteg til den fine middag, svinekoteletter til aftensmaden eller røget bacon, så finder du det i vores online køledisk. Vores egen slagter udvælger nøje kødet, og den personlige udvælgelse giver dig det bedste kød.

Skal du bruge en helt bestemt udskæring til for eksempel lørdagsmenuen, kan du bare ringe og spørge. Vi hjælper dig gerne med at skabe den perfekte menu. Vi leverer det, du skal bruge, lige til døren!