FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Oksekød

Bredt sortiment af kvalitetssikret kød til faste lave priser

Store, saftige mørbradbøffer til den lune sommeraften på terassen, økologisk hakket oksekød til simreretten gullash eller spicy chili con carne til aftensmaden. Der findes et hav af forskellige og dejlige måder retter af oksekød, som hører sig til i de danske køkkener. Derfor giver vi dig muligheden for at bestille lige præcis det, du skal bruge, hjem til døren.

Vores egen slagter sørger for, at du får netop det kød, du ønsker! At kødet er fra slagteren sikrer dig tilmed kød og udskæringer af høj kvalitet. Hvad end du skal bruge rib-eyes, entrecotes eller oksekød i strimler, så finder du det i vores online køledisk. Vores egen slagter udvælger nøje alt oksekød, og den personlige udvælgelse giver dig det bedste kød.

Vi tilbyder også økologisk oksekød. Når du bestiller økologisk kød, sikrer du også dyrevelfærden. Køerne opdrættes nemlig efter princippet om økologi, som sikrer, at de har mulighed for naturlig adfærd og får økologisk fodder. Det sikrer nemlig også kød af høj kvalitet, som vi er stolte af at kunne tilbyde netop dig!

Lad derfor os hjælpe dig med kødet til lasagnen eller grillaftenen - vi leverer lige til døren!