FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Oksekød

Oksekød hvor kvaliteten er i top

Oksekød er næsten fast inventar i de fleste køkkener, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de mange forskellige udskæringer af oksekød kan bruges i madlavningen. Står du for eksempel og skal lave en god chili con carne eller spaghetti bolognese, så er det essentielt med hakket oksekød. Her på Osuma kan du let købe ind til de retter, du vil lave, hvis du går til vores side med opskrifter. Her kan du gøre brug af vores indkøbsværktøj, som giver dig mulighed for at lægge alle de varer, du skal bruge til opskriften, i din kurv med blot et enkelt klik.

På Osuma favner vi bredt, og vi har derfor også et bredt udvalg af økologisk oksekød til dig, der værner om naturligt opdræt af dyr. Her er du er garanteret, at dyrene er fodret økologisk. Det økologiske landbrug og opdræt sikrer kødets høje kvalitet, som vi er stolte af at kunne give videre til dig.

Oksekød til enhver anledning

Står du en varm sommeraften på terrassen og skal lune et par gode bøffer på grillen, så kan du finde inspiration i vores online sortiment af oksekød. Her har vi alt fra Rib Eye til Entrecote og Roastbeef. Til grillaftenen tilbyder vi også et rigtig godt udvalg af pølser. Så mangler du bare sennep og ketchup, som du finder blandt vores dressinger og en god kartoffelsalat på siden.

Vores egen slagter sørger for, at du får netop det kød, du ønsker, og at udskæringerne er af høj kvalitet. Vores slagter udvælger nøje alt oksekød, og den personlige udvælgelse sikrer dig det bedste kød.

Oksekød til den travle hverdag

Til den travle børnefamilie byder vores sortiment på hakkebøffer af oksekød, som er vakuumpakkede og formede lige til at komme på panden. Så skal du ikke bruge tid og besvær på at bikse kødet sammen. Hakkebøfferne fås naturligvis også af økologisk oksekød. Smid eventuelt bøfferne i en burger med løg, salat og ketchup, og så har du sikret dig en af børnenes favoritter. Tag et kig i vores brød og kager, hvor du finder et godt udvalg af burgerboller og pølsebrød. Her kan vi varmt anbefale brioche versionen, som lige giver burgeren det ekstra.

Køb ind til ugen på Osuma.dk, så du ikke skal tænke på indkøbene i ugens løb. Vi leverer dag-til-dag, så du har dine varer allerede dagen efter, du har bestilt dem.