FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Supper

Saucer

Færdigretter

Desserter

Færdigretter til dig, der mangler mere tid i hverdagen

Skal aftensmaden være nem? Så kan du prøve en af vores mange færdigretter i vores store sortiment. Du kan prøve Favoritgryden fra Jensens Køkken, en mild og cremet Karrysuppe fra Arla eller NemFisk i Citronsauce fra Glyngøre. Vi har alt til dig, der har en tralv hverdag, som stadig ønsker at spise varieret og godt!

I vores sortiment finder du også forskellige varianter af hurtig-nudler fra Nissin. Du kan få både med smag af tomat, kylling/karry og oksekød. Tilsæt blot kogende vand, og du har et mættende mellemmåltid til farten.

Er det derimod desserten, der skal gå hurtigt, kan du også finde et bredt udvalg af mousser og desserter til dig og dine gæster. Du finder blandt andet Vaniljecreme fra Skælskør, så frugtsalaten kan piftes op, og Jordbærguf fra Fynbo, så du kan glæde dig endnu mere til den hjemmebragte flødeis.

Vores store udvalg af konserves finder du alt, hvad du skal bruge til den hjemmelavede lasagne: hakkede eller flåede tomater, tomatpuré og bechamelsauce. Er du mere til wok, finder du også kokosmælk i både almindelige og light-udgaver.