FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Hvedemel

Groft mel

Special mel

Kerner og gryn

Sukker

Mel og sukker til bagning og madlavning

Elsker du også at bage brød og kager, så har vi hos Osuma er stort udvalg af diverse produkter - både mel, special mel, kerne, gryn og sukker.

Der er ikke noget så lækkert som nybagt brød! Her på siden finder du er stort udvalg af mel, bl.a. almindeligt hvedemel, hvid hvedemel, Tipo 00, Ølandshvedemel fra Meyers, fuldkornshvedemel fra Søris eller glutenfri melmix til dig som lever glutenfrit. Du finder også de helt grove mel typer som rugmel, der er perfekt til hjemmebagt rugbrød. Eller grahamsmel som er godt i grovere boller, sandwichbrød og andre brødtyper. Durummel kan bruges til italienske brød, men også hvis du ønsker at lave hjemmelavet pasta tilsat durummel.

Vi har også andre specielle meltyper som anvendes i madlavning fx Maizena og kartoffelmel der er godt til jævning af saucer og frugtgrød. Rasp eller Panko raspo der er et must, hvis du skal panere enten fiskefiletter, weiner schnitzler eller lave dybstegte rejer. Skal det være italiensk så prøv dig frem med polenta, som fungerer rigtig godt som tilbehør til bl.a. kød og fiskeretter.

Skal du bage kager eller andre søde sager, kan du ikke komme uden om anvendelsen af sukker. Her kan du vælge den helt traditionelle variant som er hvid sukker. Skal du have sukker i kaffen, så prøv hugget sukker, rørsukker eller den lækre rørsukker - der giver en mere karamel-agtig smag. Ønsker du et sundere alternativ, så prøv sødetabletter i kaffen, Easis eller Sukrin sukker. Du finder også glukose sirup, som efterhånden er blevet en vigtig medspiller i nutidens bagekunst.

Skal du have pandekager, enten almindelig eller amerikanske - så prøv dem med sirup, enten Ahorn, mørk eller lys, evt tilsat friske bær. Perfekt som dessert eller som del af en brunch.