FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Leverpostej og paté

Få leverpostej og paté leveret med dine dagligvarer

En af frokostbordets favoritter er leverpostej. En dansk klassiker der både kan bruges til en nem “klapsammen” i madpakken eller til at servere på smørrebrødsbordet. Leverpostejen findes i mange forskellige afskygninger - og det medfører jo et større udvalg her på Osuma. Osuma har sørget for at være helt opdateret på de forskellige slags leverpostej, så du både kan finde grovhakket, baconpostej, fransk postej og massere andre slags postej her. Udover leverpostej har vi naturligvis også en lang række andre pålæg, som du kan finde her på siden. Der er så meget at vælge imellem, at du næsten kan blive i tvivl om, hvad der nu er bedst. Vores anbefaling er, at gå på opdagelse i vores fænomenale spegepølser og røgvarer, hvor du finder alt fra den klassiske salami til spegepølser med alverdens forskellige krydderier - alle sammen perfekte på frokostbordet.

Vi har også givet plads til leverpostejens fransk-belgiske fætter: nemlig patéen. Patéen er langsomt ved at vinde frem på det danske madmarked, og er ved at blive mere og mere folkekær. Patéen minder meget om leverpostej, men er ofte lidt mere fast i konsistensen. Du kan finde paté med både hvidløg, bønner, peberfrugt og meget andet hos os. Osuma gør dagligdagens indkøbsture meget nemmere. Du kan nemlig læne dig tilbage og bestille alle dine dagligvarer fra sofaen og få dem leveret lige til din dør dagen efter.

Stort sortiment af paté

Ønsker du at smage noget, der er lidt anderledes end hverdagens klassiske leverpostej, så kan du overraske dine smagsløg med en lækker paté. Forskellen på leverpostej og paté er ikke stor, og nogle mener, at de to faktisk i høj grad er synonymer. En leverpostej kan smøres på brødet, hvorimod en paté ikke kan smøres på med samme lethed. Vi har sørget for, at der er patéer, der passer til alle. Du kan derfor finde en lækker hasselnødpaté til rugbrødet, bønnepaté til den vegetariske livsstil eller hvidløgspaté, hvis du gerne vil have en mere krydret smag. Måske skal du også bruge noget brød til din leverpostej eller paté? I så fald kan du kigge i vores brød og kager, hvor du kan få alt fra rugbrød til trekornsbrød og franskbrød. Vores trekornsbrød er et forsøg værd og en af vores favoritter her på Osuma.

Vegetariske og allergivenlige patéer og postejer

Der er mange, der af forskellige livsstilsvalg ikke spiser kød. Osuma vil gerne støtte op om disse valg, og vi vil derfor gerne skabe et bredt udvalg af vegetariske leverpostejer og patéer. Du kan derfor finde både veggiepostej med rød peber og champignon samt økologiske bønnepatér hos os. Vi har også en række allergivenlige produkter, så du kan spise lækre patéer og leverpostejer, uanset om du har en allergi eller ej. Er du på udkig efter flere vegetariske madvarer, så tag og kig på vores inspirationsside under vegetar. Her kan du blive inspireret til alle de mange gode vegetariske produkter, der er at finde på Osuma.

Mange slags leverpostej

For at kunne hjælpe dig med at udvide din horisont har vi her på Osuma sørget for, at vores sortiment indeholder en række forskellige leverpostejer. Du kan være sikker på at finde den leverpostej, der falder i lige netop din smag - og ellers kan du altid tage den klassiske. Et godt eksempel på en anderledes leverpostej kunne være den økologiske kyllingeleverpostej med en mild pikant smag. Det kunne også være den milde oksepostej, der er mere blid ved smagsløgene men stadig rund og god. Der er mange muligheder, så kig i Osumas webshop, og find det du elsker. Her på Osuma har vi også samlet en række opskrifter, som du kan blive inspireret af. Prøv f.eks. vores æggekage, der ville være en sikker vinder ved et frokostbord med leverpostej og bacon serveret til.