FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Leverpostej og paté

Leverpostej og paté til frokostbordet eller madpakken

Her finder du et stort sortiment af leverpostej og patéer. Perfekt til madpakken eller frokostbordet. Paté er også altid et hit til tapasanretningen.

Leverpostej er rigtig dansk! Det er en tro følgesvend på det danske julefrokostbord, hvor den ofte lunes og pyntes med sprødstegt bacon og evt. stegte champignon. Kold på rugbrød spises leverpostej oftest med syrlige syltede rødbeder eller sprøde skiver af frisk agurk. Her finder du et stort udvalg af leverpostejer, både den klassiske grovhakkede eller franske leverpostej fra Gøl eller Tulips Bacon leverpostej. Der findes også mange økologiske varianter bl.a. fra Hanegal. Tilføj evt. en skive saltkød, løg og sky ovenpå leverpostejsmaden - og så har du en dyrlægens natmad, der er en rigtig smørebrødsfavorit.

Paté er en fransk terriné der er mere grov og kødfyldt end den danske leverpostej. Ofte tilsættes hele peberkorn, hvidløg eller peberfrugt. Paté er perfekt til tapasanretningen, og smager himmelsk på en sprød fransk baguette med cornichons.

Er du vegetar eller leder du efter et kødfrit alternativ, så prøv en lækker økologisk bønnepate fra Nutana.