FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Skiveskåret pålæg

Skiveskåret pålæg i massevis

Hvis du skal dække op til det helt store frokostbord, så er det svært at komme udenom skiveskåret pålæg. Det er virkelig en af hjørnestenene i smørrebrødskulturen i Danmark og er stadig en af danskernes absolutte livretter.

Her på Osuma vil vi gerne holde traditionen ved lige og derfor har vi sørget for, at vores udvalg af skiveskåret pålæg er uovertruffent. Vi har alt fra de helt klassiske slags skiveskåret pålæg til nytænkninger og vegateriske løsninger.

For at gøre det hele lidt nemmere for dig, så leverer Osuma direkte til døren, hvis du bestiller hos os. Det vil sige, at du kan sidde tilbagelænet i sofaen med en kop kaffe og bestille alle ugens dagligvarer online, og så får du dem leveret lige til din dør. Du slipper altså for at trave igennem et supermarked efter en lang arbejdsdag - alt du skal gøre er at tage imod en levering.

Klassisk og nyt skiveskåret pålæg

Noget så folkekært som skiveskåret pålæg er traditionsrigt, og man skal ikke altid gøre noget ved traditionerne. Derfor har vi naturligvis et kæmpe udvalg af de helt klassiske slags skiveskåret pålæg; roastbeef, rullepølse, spegepølse, saltkød og naturligvis meget mere. Du kan altid dække op til et godt gammeldags smørrebrødsbord, hvis du bestiller skiveskåret pålæg på Osuma. Vi har pålæg fra mange forskellige mærker, så du kan finde netop den slags pålæg, der er din favorit. Udover de traditionsbundne slags skiveskåret pålæg, har vi også en lang række andre typer pålæg, som du kan se her på siden. Du kan finde både en jamaicaskinke, kyllingepålæg med peberfrugt, italienske og spanske pølser - og naturligvis en masse andet.

Når du er i gang med at købe ind til pålæg, bør du næsten også tage et kig i vores
brød og kager. Her kan du erhverve dig et godt brød til dit pålæg og måske en enkelt kage eller to til dessert.

Vegetarisk skiveskåret pålæg - så alle kan være med

Der er flere og flere vegetarer i Danmark. Folk vælger ikke at spise kød af mange forskellige årsager, og på Osuma bakker vi op om vegetarretterne. Derfor vil vi gerne hjælpe med at gøre det endnu nemmere at leve en vegetarisk livsstil. Desværre er der nogle ting, som ikke altid passer godt ind i den vegetariske livsstil - for eksempel smørrebrød med pålæg. Derfor har Osuma samlet en masse vegetariske alternativer til de klassiske slags skiveskåret pålæg. På den måde kan du også være med ved smørrebrødsbordet, selvom du er vegetar. Du kan bla. finde “A La Roastbeef” så du kan få samme oplevelse, som når man spiser roastbeef, men i stedet er det 100% plantebaseret. Der er massere af andre alternativer til kød, så se vores afdeling for skiveskåret pålæg igennem.

Mangler du inspiration til andre vegetariske madvarer? Så tag et kig i vores
inspirationsside under vegetar, hvor du kan se hele udvalget af vegetariske varer. Vi garanterer, at der helt sikkert også er noget for din vegetariske smag. Hvis det skal være rigtig nemt, og du ikke orker at forberede dit måltid selv, så kan du finde en masse færdigretter her på Osuma, og vi har også mange vegetariske alternativer såsom vegetarpizza eller gode supper.