FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Supper

Pizza

Færdigretter

Få mere tid i hverdagen med lækre og hurtige færdigretter

Du kender godt de hektiske og travle dage, hvor tiden til aftensmaden er begrænset. Til de dage tilbyder vi et stort udvalg af forskellige og lækre færdigretter. Hvadend du er til pizza, suppe eller tærte, så har vi det!

Hvis du er til den italienske nationalret, kan du prøve vores mange forskellige pizzaer. Du får både de velkendte Pizza med Mozzarella fra Dr. Oetker og Pizza Pepperoni fra COOP, men også nyfortolkninger som Pizza Kebab og Pizzaburger Salami. Hvis du vil forkæles ekstra, kan du også prøve de sprøde og økologiske stenovnsbagte pizzaer fra COOP.

Færdigretter behøver dog ikke altid være ensbetydende med usund mad. Der skal selvfølgelig være noget til enhver smag, og derfor finder du også lækre og sunde færdigretter fra blandt andet det asiatiske køkken. Du kan også få cremede og smagsfulde supper til de varme vinteraftener eller som en nem forret til gæsterne.

Du kan altså tage den med ro, smække benene op og bare nyde, at du har bestilt nem aftensmad hos Osuma.dk - vi leverer lige til døren!