FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Boullion og fond

Olier og eddiker

Krydderier

Udenlandske specialiteter

Smagforstærkere der tilfører ekstra smag til madlavningen

Her på siden finder du et stort udvalg af smagsforstærkere, der kan være med til at pifte en hver middagsret op. Tilføj fx bouillon til din gryderet, suppe eller andet. Vælg mellem grøntsags-, hønse-, okse- eller svinebouillon. Prøv også den mere flydende fond variant, for en mere intens smagsgiver. I kategorien finder du også sojasovs, østerssovs eller fiskesovs, der perfekt tilføjer den salte smag i maden, som vi kender fra det asiatiske køkken.

Til en salat skal der være en god dressing. Her er det ofte olie og eddike som er hovedelementerne. Hos Osuma har vi et stort udvalg af olier. Både olivenolie fra fx Urtekram, Ängalamark eller den italienske extra olivenolie fra De Cecco. Du finder også et stort udvalg af rapsolier i webshoppen. Både klassiske fra fx Coop eller Koldpressede der er ekstra god til salater. Her på siden finder du også majsolie, vindruekerneolie, kokosolie, Hampefrøolie og meget andet.

Vi har et bredt udvalg af eddiker. Fx lagereddike som er perfekt til syltning, balsamico eddike som er skøn på salater. Prøv fx en tomat/mozarella salat med balsamico, olivenolie og frisk basilikum. Æbleeddike, hvidvinseddike og rødvinseddike er også en klassiske ingrediens til en olie/eddike salatdressingeller.

Her på siden finder du et stort udvalg af krydderier. Både fra det klassiske mærke Santa Maria, eller fra økologiske Urtekram. Her finder du præcis det krydderi du ønsker inkl. forskellige varianter af salt og peber.

Køb dine varer online på Osuma.dk og få leveret dem lige til døren.