FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Krydderurter

Friske og aromatiske krydderurter

Friske krydderurter er stort set gode i enhver ret. Det er næsten lige meget, om det er karse til at putte på smørrebrødet, timian eller rosmarin til en italiensk gryderet eller persille til en klassisk omgang stegt flæsk med persillesovs. Uanset hvad man tilbereder, så er krydderurter ofte en af nøgleingredienserne. Osuma vil gerne hjælpe dig med få fat i dine krydderurter nemt og hurtigt, så du skal bruge mindre tid og energi på kedelige indkøb, og mere tid på sjov madlavning. Derfor kan du altid være sikker på, at vi leverer dine dagligvarer direkte til døren.

Du kan købe alle ingredienserne til det, du har lyst til at spise, og så kommer vi med det. Så skynd dig at fylde kurven med lækre krydderurter, og alt det andet du mangler, og bestil i dag, så leverer vi i morgen. Det hele kan gøres nemt, imens du er tilbagelænet i sofaen eller lænestolen. Står du f.eks. og skal lave en gryderet, der kræver urter og grøntsager eller varer fra vores slagter så gå på opdagelse i vores sortiment, vælg netop det din ret mangler og lad os gøre resten for dig.

Friske krydderurter i potter

Hos os kan du altid få helt friske krydderurter - vi har endda folk, der er uddannet i at plukke de mest friske varer fra hylderne, så du aldrig skal frygte at få noget, der ikke er friskt. Skulle det, imod alt forventning, ske, at du har fået noget der ikke er friskt, så kan du få pengene tilbage med vores garanti for friske varer.

Hvis du ønsker glæden ved at holde liv i en plante, så kan du også få krydderurter fra Osuma, der er helt i live og leveres i en potte. Mere friskt bliver det ikke. Det kan være sjovt selv at holde en plante levende, og det kan være en fantastisk fornemmelse at se sine planter vokse og blive store og flotte - især når det er krydderurter, som du jo også kan drage nytte af i madlavningen. Så hvis du ønsker at lave din egen lille nyttehave med en bred vifte af krydderurter, så kan Osuma hjælpe dig. Krydderurter i potter kan også være enormt praktiske, hvis du ikke ønsker at bruge det hele med det samme, og gerne vil strække levetiden af krydderurterne længere end de afskårne portioner. Udover at pynte på diverse retter er krydderurter også dekorative i sig selv og pynter i køkkenet i en fin krukke

Afskårne krydderurter i perfekte portionsstørrelser

Hvis man mangler krydderurter til en ret, men ikke skal bruge det i nærmeste fremtid, så kan det være perfekt med krydderurter, der allerede er fordelt i portioner. Det kan du få på Osuma. Vi har en masse krydderurter, der er afskårne og pakkede, så de passer perfekt til en almindelig portion mad. Alternativt kan du som supplement til din ret prøve nogle af vores mange krydderier, der med sikkerhed kan give din ret det sidste pift sammen med krydderurterne. Bestil dine krydderurter sammen med resten af dine indkøb i dag og få leveret lige når det passer dig. Spar indkøbsturen og lad os gøre det for dig, imens du tager dig af andre og mere spændende opgaver. Du behøver ikke engang at være hjemme, når vi leverer. Vi stiller med glæde varerne ved din hoveddør, så de står klar, når du kommer hjem.