FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Delikatesser

Køb delikatesser online på Osuma

I Danmark elsker vi at samles om mad, og hvad er bedre end en god frokost med alle de traditionelle danske retter. En lun leverpostej med stegte svampe og bacon eller lune frikadeller med rødkål og syltede agurker. Du finder klassisk rødkål og syltede agurker blandt vores konserves. Her på siden kan du også købe hjemmelavede frikadeller lige til at nyde, som de er, eller lune i ovnen.

Skal der også fiskefrikadeller på bordet, så prøv enten de traditionelle med torsk eller dem med laks. Begge er gode på rugbrød med remoulade eller til et hurtigt aftensmåltid med en god salat til. Hos os kan du endda finde friskbagt rugbrød blandt vores brød og kager. Så er du helt klar til det klassiske danske frokostbord. Leverpostej er en all time favorit blandt os danskere. Især når den er hjemmelavet og serveres lun med diverse tilbehør. Du kan både vælge en stor eller en lille leverpostej. Da dette er en friskbagt leverpostej, skal den spises inden for 24 timer - så bestil i dag og server den allerede i morgen.

Italiensk tema når du køber delikatesser online på Osuma

Køb delikatesser online på Osuma og skab dit helt eget italienske tapasbord. Med vores Salame Ventricina, som er en delikat italiensk salami, og lidt godt brød og måske lidt oliven til, så har du sikret dig et festmåltid. Her kan du med fordel supplere med lidt parmaskinke, som du finder blandt vores pålæg. I vores “smag på verden” har vi også andre italienske specialiteter, som du kan supplere med, når du skal skabe det perfekte italiensk-inspirerede måltid. Her finder du mozzarella, tomater, italiensk pasta, parmesan og meget mere. Så mangler du blot rødvinen fra vores vin sortiment, og så er du helt klar til det perfekte italienske bord.

Køb delikatesser online på Osuma til en picnic ved vandet

Skal du en tur til vandet eller i skoven og har du lyst til at pakke en hyggelig picnic kurv? Så kan du med fordel købe delikatesser online hos os. Med lidt forskellige lette anretninger fra vores udvalg er du garanteret den perfekte frokost picnic, der egner sig godt til at spise på et tæppe med engangsservice. Her kan du naturligvis også finde alt inden for engangsservice hos os.

Køb delikatesser online på Osuma og få leveret allerede dagen efter. Alt du skal gøre er at bestille det hele online hjemme fra sofaen, og så klarer vi resten. Vi leverer lige til døren på dit ønskede tidspunkt.