FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Fjerkræ

Flere varianter af fjerkræ til faste lave priser

På Osuma har vi et stort udvalg af fjerkræ. Her finder du både kylling, and og kalkun. Prøv for eksempel en hel lækker fritgående kylling fra De Danske Familiegårde, som er perfekt til middagsselskabet, hvor det lige skal være lidt ekstra lækkert. Bliver en hel kylling for stor til dig, så kan du også købe vores andre udskæringer, som allerede er skåret ud for dig. Bonus her er, at tilberedningstiden er kortere end på en hel kylling.

Er du mere til gryderetter såsom kylling i karry eller en spicy wok med kylling? Så har Osuma et stort udvalg af kyllingebrystfilet eller kyllingeinderfilet. Skal du i gang med den helt store omgang wok, så har vi også et stort udvalg af smagsforstærkere til wok. I vores frugt og grønt afdeling kan du finde et hav af forskellige grøntsager til at komme i wokretten. Faktisk kan du købe ind til hele din wokret på Osuma og få leveret dine varer allerede næste dag med vores dag-til-dag levering.

Fjerkræ på forskellige måder

Du kan også vælge at skifte kyllingen i wokretten ud med kalkun. På Osuma tilbyder vi nemlig kalkun inderfilet, der er velegnet til wok. Kalkunfilet kan også bruges på mange andre måder. Du kan for eksempel prøve at tilberede et stort kalkunbryst, der kan bruges til pulled turkey og nydes med coleslaw og bløde burgerboller. På Osuma har vi mange forskellige burgerboller i vores brød og kager. Gør dig selv en tjeneste og prøv en brioche burgerbolle, og så kan du med fordel bruge vores opskrift på coleslaw, som du finder blandt Osumas opskrifter her på siden.

Vi har også hele kalkun, som du kan servere, hvis du skal imponere venner og familie med en ægte thanksgiving turkey. Prøver du at spise mere fedtfattigt? Så kan du prøve vores kalkun schnitzler, der er en mere mager variant.

Køb luksus fjerkræ på Osuma

Hos Osuma kan du finde lækre andebryst, der er perfekte til både det asiatiske køkken, det franske og det traditionelle danske. Skal det være mere luksus, så skal du næsten prøve vores confiterede andelår, som er helt klar til at smide i ovnen. Det eneste du selv skal sørge for er tilbehør og måske en sovs på siden. Så er du helt klar til et overdådigt måltid med familie og venner. Alternativt kan du lave pulled duck burger ud af vores confiterede andelår. Det er som regel en sikker vinder hos både børn og voksne. Køb fjerkræ til hverdag eller fest hos Osuma. Vi har noget til enhver smag.

Er du mere til svinekød, lammekød eller kalvekød? Så gå på jagt i vores sortiment og find det kød der passer til din smag.