FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Fjerkræ

Mange varianter af fjerkræ til faste lave priser

Hos Osuma har vi et stort udvalg af fjerkræ. Her finder du både kylling, and og kalkun.

Prøv fx en hel lækker fritgående kylling fra De Danske Familiegårde, perfekt til middagsselskabet hvor det hele bare lige skal være lidt mere lækkert! Vil du hellere gøre det billigt sælger Osuma også hele lækre og saftige danske kyllinger fra Rose - perfekt til hverdagen enten på grill, ovn eller kogt. Synes du en hel kylling er for stor eller for besværlig så kan du også vælge at købe diverse udskæringer som allerede er skåret ud for dig, og så er tilberedningstiden kortere end på en hel kylling, prøv evt. kyllingelår på grillen med barbecuesovs.

Er du mere til en dejlig gryderet som fx kylling i karry eller en spicy wok med kylling? Så har Osuma er stort udvalg af både kyllinge brystfiletter eller kylling inderfiletter. Her kan du også skifte kyllingen ud med kalkun inderfiletter, der også er perfekte til en god wok. Du kan fx prøve et stort dejligt kalkunbryst, der kan bruges til pulled turkey og nydes med coleslaw og bløde burgerboller. Eller køb en hel kalkun og imponer venner og familie med en ægte thanksgiving turkey. Elsker du schnitzler, så prøv kalkunsnitzler der er den mere magre variant.

Hos Osuma kan du også finde lækre andebryst, der er perfekte til både det asiatiske køkken, franske og traditionelle danske.

Køb fjerkræ til hverdag eller fest hos Osuma. Vi har noget til en hver smag.