FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Fødevarer

Gode og solide hverdagsprodukter til discountpriser

Hos Osuma.dk kan du handle både godt og billigt på en og samme tid. Vi har et bredt sortiment af discountvarer fra både X-tra og COOP, som tilbyder de gode og solide hverdagsprodukter og basisvarer.

I vores sortiment indgår alle dine favoritter indenfor fødevarer, produkter til personlig pleje samt husholdsningsprodukter. Vi har altså alt lige fra lækker skiveskåret hamburgerryg og luftige flødeboller til plejende balsam og brun sæbe.

X-tra er COOP's eget discountmærke, som på trods af lave priser, stadig har fokus på god kvalitet. Du får dermed sagt noget for dine penge, og du kan handle stort ind til dig og din familie både uden at skulle tænke for meget over prisen og uden gå på kompromis med kvaliteten. Dét er gode varer til gode priser.

X-tra kvalitetssikres af COOP. COOP stiller nemlig krav til produkter, de producerer, og med mærkningen sikrer de, at produktet både lever op til, men også overstiger de krav, der er sat fra lovens side. Du er altså garanteret et produkt med topkvalitet, selvom du køber et discountprodukt.