FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Pålægs- og kartoffelsalat

Pålægssalat på stribe

På smørrebrødsbordet er der nogle ting, der ikke kan undværes, og her er pålægssalat højt på listen. Der findes et enormt antal pålægssalater, så alle har naturligvis én slags pålægssalat, der er deres personlige favorit. For at sikre os, at du altid kan finde den pålægssalat, der er din foretrukne, så har vi et stort udvalg af pålægssalater både af forskellige slags, og fra forskellige mærker. Vi har naturligvis også andre slags pålæg her på siden - det er bare at gå på opdagelse i de mange forskellige varianter.

Ud over pålægssalaterne har danskerne også kastet deres kærlighed på kartoffelsalaten. Når det er grillsæson, så bliver der lavet kartoffelsalat i store mængder - men det kan være en tidskrævende proces. Derfor har vi også et udvalg af kartoffelsalat her på siden, der er klar til at blive serveret, så du nemmere kan fokusere på at grille, stege og koge resten af måltidet. Tjek også vores grill afdeling ud, hvor du helt sikkert kan finde noget lækkert at komme på grillen. Prøv f.eks. vores marinerede spareribs eller vores gourmet pølser. Så er du sikret et velsmagende måltid.

De klassiske pålægssalater

Pålægssalaterne er tæt forbundet med vores frokosttraditioner. Man kan næsten ikke sige “smørrebrød” uden også at tænke på de mange forskellige pålægssalater. Det betyder også, at der er mange af pålægssalaterne, der er gået hen og blevet klassikere. Derfor kan du altid få traditionelle hønsesalater, skagensalater, italiensk salat og meget mere hos os. Vi har alle de helt klassiske salater, der både står godt for sig selv, men også er perfekte til at supplere andet mad med. Derudover er der også mange af vores pålægssalater, der nytænker de gamle opskrifter. Du kan for eksempel få fedtfattige pålægssalater eller salater, der har et twist af jalapenos. Smag dig frem og find en ny favorit. Er du på udkig efter brød til din pålægssalat? Så er du havnet det rigtig sted - tag et kig i vores brød og kager, hvor du kan finde nogle af de bedste brød til morgen, frokost og aften. Vi har alt fra det klassiske franskbrød til rugbrød og madbrød.

Det får du på Osuma

Osumas førsteprioritet er altid at give dig en nem hverdag, hvad enten du skal have leveret pålægssalat eller nogle af de mange andre gode varer, som du kan finde her på siden. Derfor kan du hos os bestille alle dine dagligvarer hjemmefra, og få dem leveret lige til døren - så slipper du for indkøbsture, kø, slid og slæb efter en lang arbejdsdag.