FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Husholdning

Alt til husholdning, rengøring og meget mere

Det er en stor opgave at holde hus, og det kan tage lang tid at skulle sørge for, at alt er ordentligt. Derfor vil Osuma gerne hjælpe med at gøre det hele lidt nemmere for dig, så du skal bruge mindre tid på indkøb og transport - så får du også mere tid til sjovere ting.

Vi har derfor et stort udvalg af varer til alle former for husholdning. Uanset om det er til rengøring af køkken, badeværelse eller andre rum, til vask eller mademballage til madpakker, så kan du finde det her på Osuma.

For at du får den bedste oplevelse med din husholdning, har vi sørget for, at der er massere af mærker at vælge imellem, så du kan få dine foretrukne varer.

Rengøringsmidler til alle husets rum

Rengøring er som regel en proces, der tager lang tid. Derfor gider man sjældent at bruge tid på at stå i kø i supermarkedet, når man ved, at man skal hjem og ordne huset. Osuma gør det nemmere ved at levere rengøringsmidlerne direkte til din dør.

Vores store udvalg gør, at du med garanti kan finde det, du har brug for. Der er nemlig rengøringsmidler til alle rum og overflader i huset - så du kan finde alt til hovedrengøringen lige her på Osuma.

Er du allergisk overfor parfume eller lignende - eller lever du en livsstil, hvor du har fokus på neutrale produkter - så kan du også finde parfumefri husholdningsmidler her på siden.

Derudover har vi produkter til vask af tøj, opvaskemidler til både maskine og håndopvask, eller blot til at holde opvaskemaskinen kørende med salt og afspændingsmiddel.

Ting til det daglige forbrug - Køkkenrulle, toiletpapir, mademballage og ting til kæledyr

Husholdning omfatter mere end blot rengøring, og mange af de produkter, man skal bruge, udgør ofte et dagligt forbrug.

Derfor har Osuma naturligvis også et stort udvalg af produkter inden for husholdning. Du kan for eksempel købe toiletpapir og køkkenrulle til billige priser og af forskellige slags - alle af høj kvalitet.

Det samme er gældende for resten af vores husholdningsprodukter til dagligt forbrug - uanset om du køber affaldsposer, sølvpapir, madpapir eller mad til din hund eller kat på Osuma, så er vi altid stolte af at levere disse varer til din dør.

På Osuma finder du meget mere end blot husholdingsprodukter. Du finder også en masse gode dagligvarer inden for mejeri, chips og slik, frugt og grønt, og meget mere. Du er velkommen til at klikke rundt her på siden og lade dig inspirere af vores sortiment.