FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Måltids- og Færdigsalater

Måltidssalat og salatblandinger

Hvis der er én ting, vi forstår her hos Osuma, så er det, at hverdagen kan være travl, og det kan somme tider virke som om, at der er uendeligt meget at se til. Vi vil derfor gerne gøre hverdagen nemmere for dig. Noget, der kan spare dig en del tid, er ikke at skulle i supermarkedet. Derfor kan du købe måltidssalater online her på Osuma. Måltidssalaterne er en smart pakke, der kan gøre hverdagen nem. I måltidssalaten får du en lækker klargjort ret, der samtidig er sund. Vi har både veganske salater med lækre dressinger til eller f.eks. en nudelsalat med kylling. Der er noget for enhver smag og garanteret også noget for din. Vi har desuden en række færdigskårne salater. De er ikke helt ligesom måltidssalater, men i stedet er de blandinger, der er klar til at blive lavet til en frisk salat, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg. Her kan du lade dig inspirere af vores udvalg af grøntsager i frugt og grønt afdelingen eller vores frugt og nødder, som er klar til at blive blandet i din salat. På den måde sparer du også tid, da du ikke skal til at skære og snitte, rense og skrælle, og så kan du kaste dig over madlavningen med det samme.

Måltidssalater til enhver smag

Vi vil gerne være sikre på, at vi har noget, som du kan lide i vores sortiment. Derfor har vi en stor samling af færdige måltidssalater. De er inspireret af alle mulige forskellige køkkener fra hele verden. Der er både klassiske salater med rejer eller kylling og dressing, mellemøstlige salater som taboulleh og couscous med falafler. Vores coleslaw måltidssalat kan anbefales, hvis du skal lave grillmad eller pulled pork. Mange af måltidssalaterne står ikke kun for sig selv, men er desuden rigtig gode som basis salater, der kan suppleres med andre råvarer. Gå f.eks. på opdagelse i vores frugt og grønt afdeling og find lige netop det, du synes, der mangler i din måltidssalat. Der er noget for alle og enhver til at supplere måltidet. Vores måltidssalater passer desuden til mange forskellige livsstilsvalg. Hvis du er veganer, så kan du finde adskillige salater, der ikke indeholder animalske produkter, og ønsker du økologi, så er du havnet det rette sted. Tag da et kig i vores økologi afdeling.

Færdige salatblandinger

For at gøre hverdagens kokkerier nemmere, kan du også købe pakker med færdighakkede og rensede salatblandinger her på Osuma. Disse former for måltidssalater kan for eksempel indeholde friske og spæde spinatblade, revne rødbeder eller gulerødder, og forskellige blandinger af salatblade. Det har aldrig været nemmere at tilberede en salat, og du skal ikke bruge meget forberedelsestid - det kræver blot lidt dressing og en skål. Skal det gå rigtig hurtigt, kan du endda købe din dressing her hos os og blande den i din måltidssalat med det samme.