FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Æg

Æg til enhver form for madlavning

Køb æg hos Osuma, hvor vi har et stort udvalg af både økologiske, frilands- og skrabeæg. Der er noget for enhver smag. Æg er en god måde at få D-vitaminer og proteiner på, og de er næsten uundværlige i bagning eller på morgenbordet i weekenden. Med andre ord kan de bruges i alverdens former for madlavning og er en populær ingrediens på både frokost- og morgenbordet.

Med æg i køleskabet skal du aldrig bekymre dig om muligheder for madlavning, da æg kan tilberedes på utallige måder. Så skynd dig at køb æg nu. Æg kan spises alene, men du kan også give dig i kast med en biksemad og vende et par spejlæg til. Skal du lave biksemad kan du med fordel købe ketchup og/eller sennep blandt vores kolonialvarer. Derudover kan du finde kartofler i grønttorvet her på siden og godt kød i vores slagterafdeling.

Mange muligheder med æg i køleskabet

Køb æg så du har dem i køleskabet, når du skal bruge dem. Med æg løber du som sagt aldrig tør for ideer til madlavning, da de både kan spises morgen, middag og aften. På morgenbordet gør de sig godt som blødkogte æg, røræg eller som en omelet med f.eks. skinke og porrer i. Find blandt andet skinke i strimler i vores afdeling med pålæg og lidt ost til at toppe omeletten med blandt vores mejeri varer.

Til frokostbordet er æg også gode, hvis de f.eks. skal bruges på en simpel æggemad med mayonnaise eller som æggesalat på det klassiske frokostbord. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan kokkerere med æg på menuen. Så køb æg i dag, så du er sikker på ikke at mangle. Osuma leverer dine friske æg og andre varer med dag til dag levering.

Pasteuriserede æg

På Osuma har vi naturligvis også alternativer til de klassiske æg i form af pasteuriserede æggeblommer eller -hvider, som er perfekte til dessert opskrifter, hvor ægget ikke skal tilberedes over 100 grader. Det er din garanti for, at du ikke risikerer at få bakterier, når du køber æg til madlavning, der foregår under kogepunktet.

Køb æg sammen med resten af dine indkøb her på Osuma. Vi stiller varerne på dit dørtrin, hvis du ikke er hjemme, og på den måde skal du ikke tænke på mere selv. Det eneste du skal gøre er at gå ind på Osuma.dk, lægge dine varer i kurven, gå til betaling og så klarer vi resten for dig. Det skal være nemt at handle hos os. Vi vil til enhver tid være dit foretrukne online supermarked.