FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Æg

Køb økologiske, frilands- og skrabeæg på Osuma.dk

Hos Osuma.dk finder du et bredt udvalg af af både skrabeæg, frilandsæg og økologiske æg. Vi har også et sortiment af pasteuriserede æggehvider og æggeblommer.

Æg bidrager til en sund hverdag

Æg indeholder mange proteiner, vitaminer og mineraler og er derfor god til at skabe en sund og varieret kost. Æg indeholder blandt andet store mængder af jern, E-vitamin og D-vitaminer som er gode for dine muskler og knogler. Derudover indeholder æg mange antioxidanter og styrker kroppens naturlige forsvar mod sygdomme.

De mange tilberedningsmuligheder med æg

Med æg i køleskabet har man utallige muligheder for madlavning, da æg kan tilberedes på mange forskellige måder og kan spises både morgen, middag og aften. Æg kan tilberedes og spises alene eller med tilbehør og indgår i mange forskellige retter og opskrifter. Til morgen kan æg tilberedes som blødkogt æg, spejlæg eller en omelet. Til frokost kan æg bruges til en æggemad, eller hårdkogt som en del af madpakken. Til aften kan æg benyttes til æggekager eller omelet med fyld. På siden har vi et udvalg af pasteuriserede æggeblommer og æggehvider, som er perfekte til opskrifter hvor ægget ikke skal tilberedes.

Køb friske æg online hos Osuma