FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Bær

Kartofler

Grøntsager

Grøntsagsblandinger

Gør hverdagen nemmere med frugt og grønt på frost

Hos Osuma finder du et bredt udvalg af frugt og grøntsager på frost. At købe dit frugt og grønt på frost er ikke en dum idé. Undersøgelser har nemlig vist at indholdet af vitaminer og mineraler, er bedre bevaret i frosne grøntsager end i de friske, der hurtigt ""mister"" de sunde stoffer. Du kan derfor roligt vælge grønt på frost, da det er mindst ligeså sundt og næringsrigt som det friske.

Her på siden kan du vælge mellem diverse grøntsager på frost. Her både velkendte frostvarer som majs, ærter, spinat og haricots verts. Men også perleløg, porrer, blomkål, hakket dild og persille kan du finde her på siden. Frosne grøntsager gør madlavningen nemmere, da du ikke skal skylle, rense og skære. De er lige til at tilsætte en varm ret, eller blanchere i kogende vand. Grøntsagsblandingerne indholder forskellige slags grøntsager i én pose, og gør det nemt for dig at lave diverse gryde- og wokretter.

Du finder også et bredt udvalg at kartofler på frost. Her både almindelige pommes frites, men også kartoffelskiver, både, kroketter, rösti og mange flere varianter. Skal det være økologisk, så vælg økologiske pommes frites fra Änglamark. Undgår du at spise kartofler, kan du også købe rodfrugtfritter på frost.

Frosne bær er perfekte til desserter og kager. Her kan du nemt og billigt lave en lækker blåbær tærte, eller en skøn frugtcoulis til isdesserten. Frossen frugt er også perfekt når der skal laves smoothies eller marmelade.

Køb dine varer nemt og enkelt hos Osuma.dk. Bestil i dag og få leveret i morgen.