FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Cornflakes og cereals

Müsli og ymerdrys

Havregryn og grød

Stort udvalg af morgenmadsprodukter

Her på siden finder du et stort udvalg af morgenmadsprodukter for både voksne og børn.

I Danmark elsker vi morgenmad, og især morgenmadsprodukter som gør hverdagsmorgnerne meget nemmere. Det er ikke kun børn der glædeligt spiser morgenmadsprodukter hver morgen, også mange voksne nyder hver morgen en skål af deres foretrukne produkt.

Kelloggs produkter er for mange inbegrebet af morgenmadsprodukter. Især Cornflakes har en helt særlig plads i folks hjerte og bringer barndomsminder frem. Men også Coco pops og Guldkorn er en sikker favorit. Den nyere og lidt grovere udgave af cornflakes - Kelloggs Special K bliver også spist med glæde. Special K fås med både bær eller klassisk. Skal det være sundere har Kelloggs lavet All Bran varianten, som fås i både regular og plus. Her får du et morgenmadsprodukt mere flere fibre tilsat havrefibre og byg. Det fiberrige valg skaber en god balance i maven og er en god start på dagen. Både Änglamark, Urtekram, X-tra og Easis har lavet variationer af de klassiske cornflakes. Både økologiske og mere budgetvenlige. Nestlé laver også produkter som de fleste kender og elsker, bl.a. Cheerios og Nesquick.

Består din morgenmad af Youghurt, Skyr, A38 eller Ymer, så har vi hos Osuma et stort udvalg af Müsli og Ymerdrys du kan komme ovenpå. Prøv det evt sammen med bær, og få en lækker, sund og frisk morgenmad. Vælg mellem mange forskellige mærker, både almindelige og økologiske fra fx Axa, Urtekram, Coop, Nutana, Änglamark og Irma.

Vil du helst starten morgen med en god solid omgang havregryn eller havregrød, så sælger vi også forskellige varianter. Både finvalsede og grovvalsede, fra kendte mærker som Solgryn, Axa, Kornkammeret og mange andre. Prøv at tilføje lidt rosiner, nødder og frugt til din havregryn eller havregrød og få en større smagsoplevelse.