FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Nødder

Tørret Frugt

Nødder og tørret frugt - en perfekt snack

Selvom man nemt tænker på chips og slik, når man hører ordet “snack,” så må man ikke glemme nødder og tørret frugt. Et sundt alternativ til det man ofte tænker på, når man har lyst til at spise for sjov. Osuma vil gerne gøre det nemmere at leve sundt, og har derfor også et meget bredt udvalg af alle mulige slags nødder og tørret frugt. Nødder og tørret frugt kan blive som en delikat snack eller til lige at tage den værste sult. Hvis du alligevel ikke kan slippe de mere usunde sager, så gå på opdagelse i vores chips og slik, hvor der også gemmer sig mange lækkerier.

Du kan nemt lave din egen blanding af nødder og tørret frugt her - det kan vel næsten beskrives som en sundere version af bland-selv-slik. Mange af produkterne her er også geniale til madlavning. Du kan eventuelt gøre din salat lidt mere spændende ved at give den lidt knas fra nødder eller kerner. Mange bageopskrifter kræver også nødder af en eller anden slags - så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge nødder og tørret frugt til. Det er ikke kun som en enkeltstående snack, at nødder og tørret frugt er godt, men også til regulær madlavning. For at gøre din dagligdag nemmere, så kan du på Osuma bestille alle dine varer online, og få dem leveret lige til din hoveddør. Du kan praktisk talt gøre det fra sofaen, og så er der på kort tid sørget for ugens indkøb. Du kan få leveret nødder og tørret frugt sammen med alle dine andre dagligvarer, og så klarer vi resten. Det eneste du skal gøre er at lægge det hele i kurven og gå til check-out.

Nødder og kerner i salater

Nødder er en fantastisk måde at få vitaminer og proteiner integreret i din kost på. De er også ekstra nemme at have med at gøre, eftersom de både kan bruges i salater, madlavning, bagning og som ren snack. Hvis du skal lave en salat, så kan nødder virkelig løfte dine salater til nye højder. Hvis du knækker koden og finder de rigtige smagsnuancer, så kan salater tilsat nødder og tørret frugt næsten være et måltid i sig selv. Du kan også kigge nærmere på vores frugt og grønt afdeling, hvor du kan blive inspireret til, hvilke ingredienser dine salater skal have. Hvis du mangler yderligere inspiration kan du kigge på vores opskrifter her på siden, hvor du kan komme på nye og gode idéer til at pifte din madlavning op. Nødder er også gode i meget andet madlavning end salater. De kan give dine retter en afrundet smag, og kan tilføje både knas og proteiner. I bagning er nødder også populære, og kan nemt laves til mel, der kan give dine kager alle mulige fantastiske kvaliteter særligt også hvis du vælger at bage glutenfrit. Her kan du f.eks. lave dit eget mandelmel ud af vores mandler, hvis du har en foodprocessor. Tag et kig i vores varer til bagning her på siden, og bliv mere lækkersulten. Det kan jo være, du skal i gang med dit helt eget bageprojekt i weekenden.

Vi tilbyder yderligere forskellige kerner, der kan være perfekte til at toppe en salat eller til f.eks. at lave pesto med. Mulighederne har ingen ende. Naturligvis kan både skaller, nødder og tørret frugt også blandes sammen som en sund snack eller som “fredagsslik” til både voksne og børn.