FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Mælk

Køb din mælk online på Osuma.dk

På Osuma har vi alle de forskellige slags mælk, som du kan forestille dig. Vi har alt lige fra den klassiske sødmælk, letmælk, skummetmælk og minimælk til økologisk mælk eller laktosefri, hvis du er laktoseintolerant. Inden for laktosefri mælk kan vi både tilbyde en udgave af minimælk og en af sødmælk. Ud over de klassiske mælk finder du også kærnemælk, citronkernemælk og koldskål. Vores klassiske koldskål fra Arla er bestemt et forsøg værd. Og hvis du er på udkig efter kammerjunkere til at komme på toppen, så skal du kigge under vores kager og kiks, hvor du blandt andet finder de helt klassiske kammerjunkere fra Karen Volf. Vi har også en økologisk “mini”-udgave, hvis du 'måske' skal servere koldskål for dine børn eller bare går op i økologi.

På Osuma leverer vi fra dag til dag, og det betyder, at du praktisk talt kan bestille dine dagligvarer hjemme fra stuen, og så få dem leveret den efterfølgende dag. Det har aldrig været nemmere at handle ind på nettet, og som en ekstra service tager vi også gerne dine gamle leveringskasser med fra forrige levering, når vi leverer dine nye varer. På den måde slipper du for at smide dem til skrald, og vi passer sammen på miljøet.

Ymer og tykmælk

Vi tilbyder også ymer og tykmælk her på siden med forskellig fedtprocent både 3,5% eller den mindre fede med 1,5%. Vi har også Kefir mælk, som er syrnet med kefir kultur, der giver produktet en let syrlig smag og en karakteristisk duft. Den kan både nydes som drikkemælk, til morgenmaden eller til generel madlavning og bagværk. Står du og skal dække et morgenbord eller måske endda et fødselsdagsbord? Så kan du gå på opdagelse i vores øvrige mejeri afdeling, som har alt fra ost til yoghurt, skyr og desserter. Vi har også andet godt pålæg her på siden og brød og kager til enhver anledning både morgenbrød, madbrød eller det klassiske rugbrød til frokosten.

En nemmere hverdag

På Osuma sætter vi en ære i at gøre din hverdag nemmere. Både i form af hurtig levering, men f.eks. også på vores opskrift side, hvor du kan finde inspiration til madlavningen. Vi ved godt, at det kan være svært at komme på nye og interessante retter i en travl hverdag, ligesåvel som det kan føles som et uoverskueligt projekt at skulle stå i lange køer til kassen i supermarkedet midt i myldretiden og være sikker på, at man på den hektiske indkøbstur har husket alt.

Det behøver du slet ikke bekymre dig om, når du handler på Osuma. Her kan du sidde i ro og fred og gøre dine indkøb til ugen. Så er du sikker på, at du ikke glemmer at købe mælk i forbifarten, og må vende om igen.