FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Smør

Margarine

Gær

Køb smør på tilbud og andre gode tilbudsvarer på Osuma

Osuma har et stort udvalg af smør og gær. Vi har også smør på tilbud engang imellem, så hold øje med siden her. Vores smør og gær er af højeste kvalitet både de økologiske varianter og de klassiske fra Kærgården. Smør er næsten en uundværlig del af madlavningen, om det er til aftensmad, de friskbagte boller eller noget helt tredje, så er smør en essentiel ingrediens i de fleste retter. Køb din smør på tilbud her på siden. Så er du sikker på, at du aldrig mangler, når der skal smøres madpakker, dækkes morgenbord eller laves sovs til aftensmaden.

Til børnenes madpakker har vi også en masse gode pålæg her på siden i den bedste kvalitet. Bestil dine varer i dag, så leverer vi allerede i morgen til din hoveddør. Du kan praktisk talt sidde hjemme fra lænestolen eller sofaen og holde øje med de gode tilbud, så du kan slå til med det samme. Når du køber smør på tilbud eller andre tilbudsvarer, så tager vi gerne dine kasser med fra din forrige levering. På den måde passer vi sammen på miljøet, og du slipper for besværet med at bære kasserne til storskrald.

Økologisk og vegansk smør på tilbud

Her på Osuma værner vi naturligvis også om økologi, og derfor kan du altid finde alle vores smør varianter i en økologisk form. Både den klassiske smørblok og smørbart fås økologisk. Derudover tilbyder vi en økologisk hvidløgssmør fra Thise, som er et forsøg værd. Her på siden kan du også finde økologisk smør på tilbud indimellem, hvis du holder godt øje.

Som smør alternativer tilbyder vi en vegansk variant fra Naturli’. Så hvis du spiser vegansk eller ikke kan tåle mælkeprodukter, er der også noget for dig. Naturli’ går ind for en bæredygtig fremtid og producerer deres produkter med et ønske om at mindske CO2-udledning. Derfor er det ikke bare et godt vegansk alternativ at vælge Naturli’ men også et miljørigtigt valg. Til dig der spiser vegansk har vi en lang række andre veganske produkter. Prøv at gå på opdagelse i vores konserves afdeling, hvor du blandt andet finder plante mayo fra Naturli’, vegansk burger og vegansk cheddar til en god burgeraften.

Smør til madlavning

Ud over de klassiske smør byder vores sortiment også på nogle praktiske alternativer til madlavning. Prøv f.eks. flydende margarine fra Becel som er god til stegning eller glasering.

Når du er på udkig efter smør på tilbud, kan du også tage et kig i vores brød og kager. Her kan du finde friskbagte brød, der med lidt smør ovenpå kan være tiltrængt om eftermiddagen som et mellemmåltid eller måske med noget af vores andet pålæg. Køb smør på tilbud sammen med dine andre varer eller tilbudsvarer, så garanterer vi en problemfri og hurtig levering til din foretrukne adresse.