FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Mælkealternativer

Køb din plantemælk på Osuma.dk

Her på siden har vi et stort udvalg af laktosefri mælk og alternativer til komælk. Prøv f.eks. vores soyamælk, havremælk, mandelmælk eller rismælk som mælkealternativer. Alle vores plantemælk er veganske og indeholder således hverken laktose eller mælkeprotein. Det er derfor gode alternativer til dem, der er laktoseintolerante eller lider af mælkeallergi.

Alle mælkealternativerne er også velegnede til bagning eller madlavning. Du kan desuden bruge dem på morgenmaden eller i kaffen. Plantemælk i kaffe er et stort hit blandt mange, da det giver kaffen en lidt sødere og mere afrundet smag. Vi har kaffe i lange baner her på siden til at supplere din plantemælk med. Blandt vores the og kaffe finder du både instant kaffe, kaffebønner fra alverdens forskellige brands og steder eller formalet kaffe enten økologisk eller ikke-økologisk.

Hvilken plantemælk er bedst?

Der er stor forskel på de forskellige plantemælk, som vi tilbyder her på siden. Nogle er godt til et og andre til noget andet. Det afhænger af smag og behag. Soyamælk er fremstillet af soya bønner og vand og har en mere cremet og sød smag end de andre mælkealternativer. Derudover indeholder soyamælk mindre fedt og mere kulhydrat. Vi har også soyamælk med tilsat smag f.eks. kakao eller vanilje, og på den måde kan du også drikke kakaomælk, selvom du er intolerant. Kakaomælken er virkelig et forsøg værd.

Havremælk er fremstillet på havre og har et naturligt højt indhold af fibre samt et højt indhold af B6-vitaminer, som er gode for immunforsvaret. Mandelmælk er fremstillet på mandler og vand og er mindre cremet end f.eks. soyamælk. Sidst men ikke mindst er der rismælk, som er fremstillet på ris og har en mere vandet konsistens end de andre mælkealternativer. Det er den af de forskellige plantemælk, der med sin forholdsvis neutrale smag minder mest om komælk. Den er derfor velegnet til at komme på morgenmaden. Vi har en lang række morgenmadsprodukter her på siden, der kræver mælk og som er oplagte med rismælk. Gå på udkig i vores morgenmad på Osuma.dk. Vi garanterer, at vi har et morgenmadsprodukt for enhver smag både til de barnlige sjæle og det ældre publikum.

En nemmere hverdag med Osuma

Med Osuma ved hånden vil du opleve, at din hverdag bliver nemmere, når du ikke skal stå i lange køer i supermarkedet. Uanset om du skal have plantemælk, andre plantebaserede produkter eller noget helt tredje så står vi klar til at levere. Er du veganer? Så har vi også køderstatning eller forskellige veggie pålæg under vores skiveskåret pålæg her på siden. Bestil i dag så leverer vi i morgen.