FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Soyamælk

Rismælk

Diverse

Køb plantebaserede mælk og mælkealternativer hos Osuma.dk

Hos Osuma.dk finder du et stort udvalg af laktosefri mælk og alternativer til komælk, herunder soyamælk, havremælk, mandelmælk og rismælk. Alle alternativer er plantebaseret og 100% vegetabilske og indeholder ikke laktose eller mælkeprotein og er derfor gode alternativer til dem der er laktoseintolerante eller lider af mælkeallergi.

hvilken plantemælk er sundest? Soya-, ris-, mandel- eller havremælk?

Hos Osuma.dk findes der mange former for plantebaseret mælk og det kan derfor være svært at vide hvad forskellen er og hvilken mælk der er sundest.

Soyamælk

Soyamælk er fremstillet af soya bønner og vand og har en mere cremet og sød smag end de andre alternativer. Soyamælk indeholder mindre fedt end de fleste andre alternativer til mælk, men indeholder dog flere kulhydrater. Soyamælk har stor lighed med almindelig komælk, hvilket gør den til et godt alternativ. For eksempel bidrager soyamælk med de aminosyrer som kroppen har brug for, for at opbygge og vedligeholde dine muskler. Derudover indeholder soyamælk også et højt indhold af fibre og antioxidanter og indeholder ingen spor af antibiotika eller kolesterol. Hos Osuma.dk finder du også et udvalg af soyamælk med tilsat smag, herunder vanilje og kakao.

Havremælk

Havredrik er fremstillet på havre og har et højt indhold af fibre, hvilket er med at sikre en god balance i tarmfloraen. Derudover indeholder havredrik et stor mængde af B6-vitamin som er vigtigt for immunforsvaret.

Mandelmælk

Mandelmælk er fremstillet på mandler og vand. Mandelmælk er mindre cremet end soyamælk, men har en let smag af mandler. Da mandelmælk er produceret af mandler, indeholder mandelmælk mange vigtige vitaminer og mineraler og bidrager desuden med sunde fedtsyrer.

Rismælk

Rismælk er fremstillet på ris og har en mere vandet konsistens end de andre mælkealternativer og er derfor den drik der minder mest om normal komælk, da den også har en mere neutral smag.

Hvad kan mælkealternativerne bruges til?

Alle de plantebaserede alternativer til mælk er velegnede til bagning og madlavning, eller til morgenmaden på din havregryn eller i kaffen. Mange af mælke alternativerne har en naturlig sød smag og er derfor velegnede til desserter eller shakes.