FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Skæreost

Ost i skiver

Smøre- og Flødeost

Faste- og Specialoste

Salat- og Madlavningsost

Hytteost

Børnesnack

Ost er et must i ethvert køkken

Her på Osuma har vi et stort udvalg af oste i alverdens forskellige varianter. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Ost indgår i mange forskellige køkkener og findes i utallige former. Derfor er det vigtigt for os at have et bredt sortiment af ost, så vi altid kan levere den variant til dig, som du er på udkig efter.

Om du skal bruge revet mozzarella til at drysse på pizzaen, eller om du er på udkig efter en skæreost til morgenbordet, så finder du det, du skal bruge, i vores sortiment af ost. Skiveskåret ost på en nybagt morgenbolle er en sand klassiker. Her kan du desuden drage fordel af at kigge i vores sortiment af brød og kager, hvor du finder en masse friskbagt brød og boller, som er håndplukket til dig hos de danske supermarkeder.

Stort udvalg af bløde oste

I afdelingen med bløde oste finder du naturligvis også et solidt og godt udvalg på Osuma.dk. Vi har flødeost i lange baner og til enhver smag. Prøv f.eks. de klassiske varianter fra Philadelphia med hvidløg og urter, sweet chili eller bare den neutrale variant. De gør det godt på en varmet bagel eller i en laksesandwich.

Vi har også et bredt udvalg af light oste, hvis du gerne vil skære ned på fedtindtaget. Her finder du f.eks. Philadelphia i en light udgave eller Thise skæreost med kun 6% fedtindhold.

Er du på udkig efter andet godt til madpakken eller frokostbordet, så kan du med fordel tage et kig i vores pålæg afdeling, hvor du finder alt fra patéer til spegepølser og meget andet. Blandt vores udskåret fisk og røgvarer finder du desuden fiskepålæg af den bedste kvalitet. Prøv f.eks. en koldrøget laks eller en varmrøget ørredfilet med purløg på toppen.

Ost til både børn og voksne

På Osuma tilbyder vi også specialoste af høj kvalitet til det kla