FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Yoghurt

A38

Ymer og Tykmælk

Skyr

Drikkeyoghurt

Græsk yoghurt

Koldskål

Stort udvalg af yoghurt hos Osuma.dk

Hos Osuma.dk har vi bredt sortiment af syrnede mælkeprodukter, herunder yoghurt, tykmælk, græsk yoghurt, ymer, skyr og laktosefri soya yoghurt. På siden finder du forskellige smagsvarianter, blandt andet pære/banan, skovbær, rabarber, vanilje og mange flere. Vores sortiment inkluderer blandt andet Cheasy yoghurt, Yoggi Yogurt og Alpro yoghurt.

Yoghurt er godt for kroppen

Yoghurt er et mælkeprodukt som er syrnet med en mælkesyrebakterie som gør den syrlig og cremet. Mælkesyrebakterierne i yoghurt er godt for kroppen, da det er med til at holde maven i balance. Derudover har yoghurt en antiinflammatorisk effekt på kroppen og er rig på proteiner, b-vitaminer og mineraler.

Få en proteinrig kost med skyr

Skyr er et surmælksprodukt, der har et lavt fedtindhold og et højt indhold af protein. Da skyr har en tykkere konsistent end normal yoghurt, er skyr et godt og sundere alternativ til creme fraiche i f.eks. tzatziki, kartoffel salat, coleslaw eller dressinger.

Laktosefrie alternativer

På siden finder du også et udvalg af laktosefrie alternativer til yoghurt til dem der lider af laktoseintolerance eller mælkeallergi. Vi tilbyder Alpro yoghurt som er plantebaseret og kommer med smagsvarianterne blåbær, vanilje og lime/citron.

Yoghurt - en sund del af hverdagen

Yoghurt er blevet en del af mange danskeres morgenrutine og spises af hele familien. Yoghurt, skyr eller tykmælk kan nydes kold med frisk frugt og müsli eller kan bruges til smoothies. Yoghurt er også perfekt som en sund dessert, f.eks. Vanilje skyr med friske bær og hakket chokolade. Man kan også fryse yoghurt og lave sin egen frozen yoghurt. Yoghurt kan også bruges til diverse marinader, dips og dressinger. Hvis man ønsker en tykkere konsistens kan man også bruge skyr.

Nem Morgenmad på farten

Hos Osuma.dk finder du også et bredt udvalg af drikkeyoghurter og små yoghurter med musli topping, som er perfekte til en travl hverdag. De er både gode som en hurtig og sund morgenmad på farten eller som eftermiddagssnacks til børnene.