FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Yoghurt

Ymer og tykmælk

A38

Græsk yoghurt

Skyr

Drikkeyoghurt

Et bredt sortiment af smagfulde og cremede yoghurter

Yoghurt er efterhånden blevet en af danskernes foretrukne morgenmadsprodukter. Du finder derfor et stort udvalg af forskellige yoghurter, ymer og mellemmåltider til farten på vores hjemmeside. Vi har både dem med smag, dem med müsli, de sunde og de laktosefri. Så kan du helt sikkert finde den, som både du og familien foretrækker!

Arlas Yoggi er en klassiker i køledisken. Du finder den både med smag af pære/banan, jordbær og blåbær/banan. Selvom der er skruet ned for sukkerindholdet i de velkendte yoghurter, er der i den grad skruet op for smagen, når du nyder den friske og cremede yoghurt til morgenmaden.

Mælk er en uungåelig del af hverdagen, og vi synes, at alle skal have lov at være med. Derfor har vi også et stort udvalg af laktosefri yoghurt og andre sunde mælkealternativer til dig, der ikke kan tåle mælkesukker eller bare prøver at undgå det i hverdagen. Du finder både laktosefri yoghurt fra Arla og soyayoghurt fra Alpro, som laver naturlige, plantebaserede produkter til hele familien.

Du kan altså spise løs af vores store sortiment!