FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Piskefløde

Madlavningsfløde

Kaffefløde

Creme fraiche

Stort udvalg af fløde og creme fraiche

Hos Osuma finder du et stort udvalg af lækker fløde og creme fraiche. I Danmark elsker vi den cremede smag af fløde og cremefraiche i madlavningen. Fløden er en trofast makker i den klassiske flødesovs, i flødestuvet spinat, i vores alle sammens all time favorit - flødekartofler eller bare som den er - hældt over en portion nye danske jordbær.

Creme fraiche udmærker sig med sin bløde cremede konsistens og syrlige smag. Det er et ""must"" til enhver frugttærte, hvor den giver det perfekte modspil til den søde frugt og den fede tærtebund. Creme fraiche dressing er også noget vi alle elsker fx over en salat eller i en spicy wrap. Prøv også tunmousse med creme fraiche eller kartoffelsalat med cremefraiche.

Vores store sortiment af fløde og creme fraiche tilbyder både økologiske varianter fra Thise og klassikere fra Karolines Køkken. Prøv også fedtfattige varianter som Cremefine madlavningsfløde eller OMAs Det Gode Flødealternativ. Til dig som ikke tåler laktose har vi også laktosefri fløde og forskellige varianter af soyabaserede produkter til veganerne eller til dem som foretrækker soyaprodukter fremfor mejeriprodukter.