FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Piskefløde

Madlavningsfløde

Kaffefløde

Creme fraiche

Stort udvalg af fløde og creme fraiche

Her på siden finder du et stort udvalg af fløde og creme fraiche, som jo er alfa omega i meget madlavning. Fløde er en klassiker, der næppe kan undværes i en god flødesovs, i flødestuvet spinat, i flødekartofler eller bare i sin rene form hældt over nye danske jordbær. Står du og skal lave en god omgang flødekartofler eller flødestuvet spinat, så tag da et kig i vores grøntsager,hvor vi har nye kartofler og frisk spinat - også i en skyllet version, som er klar til madlavning med det samme.

Om du skal have leveret fløde og creme fraiche eller noget helt andet, så står vi klar til at levere lige til din hoveddør. Vi har dag-til-dag levering, så du nemt og hurtigt kan få bragt dine varer til dit hjem. Det har aldrig været nemmere at handle online - og du sparer køen i supermarkedet på sene eftermiddage. Du kan praktisk talt sidde hjemme i sofaen og bestille ugens varer, og dagen efter er varerne i dit køleskab.

Fløde og creme fraiche i mange afskygninger

Vi har fløde og creme fraiche i alverdens forskellige afskygninger. Om du er til den fedtfattige, den fede eller den laktosefri form, så har vi det på Osuma. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af madlavningsfløder også som soyaprodukt, som du kan bruge til at give maden en cremet konsistens uden den høje fedtprocent. De kan f.eks. være brugbare i supper til lige at give det sidste uden, at den bliver for fed.

I vores opskrifter finder du desuden idéer til madlavning, hvis inspirationen er gået lidt i stå. Prøv f.eks. de bagte kyllingelår med citron, timian, hvidvin og fløde, som er en sikker favorit omkring middagsbordet.

Økologisk creme fraiche online

Blandt vores udvalg af fløde og creme fraiche finder du også økologiske varianter. Så hvis du går op i økologi, er der også noget for dig. Prøv f.eks. den økologiske creme fraiche fra Thise, som er et must til enhver frugttærte, hvor den syrlige smag giver det perfekte modspil til det søde. Den fås også i en laktosefri og økologisk variant fra Thise med 18%. Er du på udkig efter andre økologiske varer? Så tag da et kig i vores økologi afdeling, hvor du finder økologiske produkter i den højeste kvalitet fra Thise og mange andre.

Uanset om det er fløde og creme fraiche, du skal have leveret, eller det er andre varer, så vil vi med glæde bringe det hele til dig. Bestil i dag og få leveret i morgen.