FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Lammekød

Lækkert og smagfuldt lammekød

Hos Osuma kan du købe lammekød både fersk og fra frost. Prøv f.eks vores lækre Newzealandske lammekølle, der kommer på frost, så du kan smide den direkte i fryseren og gemme til en særlig lejlighed eller tø den op inden middagsselskabet. Har du brug for lammekød til et par lækre lammefrikadeller, finder du også hakket lammekød på frost. Du kan f.eks. kaste dig ud i lammefrikadeller med tzatziki og drømme dig til græske himmelstrøg. Agurk finder du blandt vores frugt og grønt og græsk yoghurt fås blandt vores mejeriprodukter.

Er du på udgik efter fersk lammekød, så har vi naturligvis også en masse forskelligt at vælge imellem. Prøv en stor lækker fersk lammekølle eller lammeculotte fra Irland. Saltindholdet i culotterne stammer alene fra naturligt indhold af natrium i kødet, og gør culotterne ekstra møre og lækre at spise. Vi sælger også de bedste ferske lammeracks fra Irland, som både smager fantastisk og er meget dekorative på tallerkenen med de fritlagte ben. Skal det være ekstra lækkert, så bør du forkæle dine nære med en fersk lammefilet eller en lammemørbrad. Steg den efter dine præferencer og server med dit favorit tilbehør. Du kan også finde inspiration til tilberedning, tilbehør og meget mere blandt vores opskrifter her på siden.

Lammekød til forskellige anledninger

Lammekød anses ofte som en delikatesse, og er derfor en oplagt ret at servere, når der skal gøres lidt ekstra ud af det. Det kan være til særlige begivenheder eller sammenkomster, hvor det skal være ekstra lækkert. Lammekød gør sig også rigtig godt på det klassiske påskebord enten som lammekrone, lammekølle eller i en af vores andre udskæringer. Sammen med hvidløg og et par af vores krydderurter, så har du garanteret dig et festmåltid. Er du mere til andre former for kød, så kan du også gå på udkig i vores kød online, hvor du finder alt fra culotte steg og ribbensteg til økologiske ribeye bøffer og meget mere. Alt vores kød leveres direkte fra slagter disken, så det er helt friskt, når det leveres til dig.

Mangler du inspiration til enten forretter eller hovedretter med lammekød? Så tag et kig i vores store madopskrift univers, hvor du finder et hav af opskrifter med lammekød.

Bestil lammekød online hos os og få leveret næste dag

Bestil dine dagligvarer online hos Osuma og få dem leveret direkte til din hoveddør næste dag. Så bliver det ikke meget nemmere.

Vi har dag-til-dag levering, når du bestiller hos os. Vi tager også gerne dine kasser med fra din tidligere bestilling, så vi bidrager til genanvendelse og sammen passer godt på miljøet. Og så undgår du at skulle smide kasserne til storskrald.