FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Chokoladepålæg

Honning

Frugtpålæg

Pålægschokolade og chokoladepålæg til morgenbordet

På Osuma finder du et stort udvalg af lækker pålægschokolade og andre frugt- og chokoladepålæg. Pålægschokolade og nutella er nogle af de største favoritter ved morgenbordet, og hos os finder du mange forskellige varianter - alt lige fra lys til mørk pålægschokolade og økologisk til ikke-økologisk. Du finder sågar også en rund variant af pålægschokolade fra Carletti, som ofte er børnenes favorit.

Er du mere til at smøre din chokoladepålæg på brødet? Så har vi naturligvis også alle mulige forskellige tolkninger af nutella. Vi har den klassiske model fra ferrero, den som du nok kender, og så har vi nyfortolkninger såsom nøddepålæg fra Änglamark. Til at smøre på brødet finder du naturligvis også den klassiske peanut butter her på siden fra forskellige mærker såsom Green Choice eller Irma. Når du handler pålægschokolade og andet chokoladepålæg, så skal du næsten også tage et kig i vores brød og kager, hvor du kan finde de aller bedste håndplukkede brød fra bagerbutikkerne i supermarkederne. Du finder i øvrigt også andre rigtig lækre pålæg her hos os til at komme på brødet - der vil du helt sikkert kunne finde noget, som falder i hele familiens smag.

Honning og sirup

Blandt vores frugt og chokoladepålæg finder du også den klassiske honning men i alverdens forskellige varianter. Du kan både få lys honning og blomsterhonning eller akaciehonning. Honning er helt essentielt særligt til at komme i theen om vinteren for hyggens skyld eller til at kurere forkølelsen. Den er også god, når du sidder ved morgenbordet, og du måske nyder en hjemmebagt bolle med pålægschokolade og en the med honning til. Gå på opdagelsen i vores store sortiment af kaffe og the her på siden, hvor du finder the for enhver smag, så du har noget at komme din honning i.

Frugtpålæg og pålægschokolade til børn og voksne

Ud over pålægschokoladen som er et hit ved børnebordet, tilbyder vi også lækre frugtstænger eller frugtpålæg til børn. Her finder du de klassiske smagsvarianter såsom banan, blåbær, jordbær, figen og meget mere. Til de voksne tilbyder vi også en mere intens variant af pålægschokolade med 70% kakao fra Toms Ekstra, som plejer at være en kæmpe favorit her på siden. Foretrækker du hellere en sukkerfri variant, så kan du naturligvis også finde den her fra Easis.

Som en ekstra ting tilbyder vi også diverse sirupper, som er oplagte til at komme ovenpå pandekagerne. Tag et kig i vores opskrifter her på siden for at finde den bedste opskrift på pandekager - vi garanterer, at det vil være et hit for børn som voksne. Her kan du også prøve kræfter med vores uimodståelige bananpandekager, som er perfekte til morgenmaden.