FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Pølser

Slagter pølser

På Osuma finder du et stort udvalg af slagter pølser til enten grillen, til middagsbordet eller blot til en eftermiddagssnack.

Er du til ostepølser, den økologiske pølse eller bare en helt klassisk frankfurter? Eller skal du måske lave hotdogs til en børnefødselsdag? Så kan du med fordel købe pølser online på Osuma. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for vores udvalg af slagter pølser. Vi har endda også den plantebaserede variant til dig, der har valgt kød fra i din kost eller blot ønsker at mindske indtaget af kød. Her kan du også drage fordel af vores udvalg af køderstatning, hvor du finder en masse alternativer til kød lige til at komme på grillen eller til aftensmaden. Spiser du ikke svinekød, så finder du også slagter pølser lavet af kylling eller af oksekød.

Bliv klar til grillsæsonen med slagter pølser

Heldigvis kan man kaste et par gode pølser på grillen hele året rundt. Så har du planer om at om at vende et par lækre slagter pølser på grillen i weekenden? Så er du landet det helt rigtige sted. Tjek vores udvalg af grill udstyr ud her på siden. Så er du også helt klar til sommerens grill arrangementer. På Osuma finder du nemlig alt til grillsæsonen.

Slagter pølser til søndag morgen

Vores sortiment byder som også på brunchpølser, som næsten er en uundværlig del af søndagsbrunchen. Så når du skal finde på, hvad du skal lave søndag morgen, så køb pølser online på Osuma og byg din helt egen brunch af vores sortiment, hvor du både finder gode brød og kager og pålæg til den perfekte søndagsbrunch. Find inspiration til morgenbordet her.

Køb pølser online på Osuma til både børn og voksne

På Osuma kan du købe pølser online til både børn og voksne. Til børnene tilbyder vi de klassiske røde pølser, der er lige til at komme i en hotdog med ristede løg og ketchup til. Det plejer at være en sikker favorit. Derudover har vi snackpølser, der er lige til at komme i madpakken eller give børnene, når de kommer hjem fra skole og børnehave som en lille eftermiddagssnack.

Køb pølser online sammen med alle dine andre dagligvarer på Osuma, og så leverer vi allerede dagen efter, du har bestilt. Vi tager også gerne dine gamle kasser med fra din tidligere levering, så vi sammen er med til at genbruge og passe på miljøet. Og så slipper du for besværet med at smide kasserne til skrald. Læs mere om vores leveringsforhold her.