FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Ris

Bønner, ærter og linser

Stort udvalg af tilbehør som Ris, Pasta og Bælgfrugter

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til middagen. Alt fra sunde proteinholdige bønner, til lækre bløde pastaer.

Elsker du også pasta? Den lækre italienske spise er populær i stort set hele verden, og kan kombineres på utallige måder. Vælg fx den klassiske lange spaghetti, som passer perfekt til en spaghetti cabonara. Skruer, penne, farfelle, fusili kan nemt kombineres med diverse saucer og tilbehør, eller laves til en skøn pastasalat. Ønsker du et sundere alternativ så vælg fuldkornspasta, som indeholder fuldkornsmel og flere fibre. Fås både som pasta, spaghetti og lasagne plader. Prøv frisk Fettucine, enten neutral, med spinat eller grøntsagsbånd. Bønnepasta er perfekt til dig, der ønsker at leve et liv uden gluten og stivelse.

Ris er verdens ældste afgrøde, og menes at have været spist af mennesker i 7000 år. Ris stammer fra regioner i det sydlige Kina og Thailand. Ris er derfor også oftest noget vi forbinder med asiatisk mad. Dog har vi herhjemme i Danmark taget risene til os, og bruger det til klassiske danske retter som fx boller i karry eller mørbradgryde. Her på siden finder du et stort udvalg af ris, både de Thailandske Jasmin ris, basmati ris eller almindelige parapoiled ris. Også grovere varianter som vilde ris og fuldkornsris.

Ris er også en klassisk spise i det italienske køkken. Her er det risottoen som gør de lille korn til noget helt særligt. Risene får sin cremede konsistens når de tilsættes parmesan og fond. Her får du både almindelige risotto ris, eller du kan prøve risotto ris med svampe.

Andet sundt og godt tilbehør er bælgfrugter. Her kan du vælge mellem linser, bønner, kikærter, perlespelt, couscous eller bulgur. Alle næringsrige og kan være med til at give den klassiske madlavning et kreativt tvist, eller vegetariske retter kan få ekstra protein fra bønnerne.