FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Pilsnere

Stærk øl

Danske specialøl

Specialøl

Her finder du alt til en hyggelig aften både - alkopops, øl, cider og energidrik

Skal du holde fest? Her finder du de drikkevarer du skal bruge for at holde en festlig aften eller en hyggelig sammenkomst med venner og familie.

Fremstillingen af øl har eksisteret over det meste af verden, siden forhistorisk tid og har været en betydelig del af menneskets væske- og fødeindtag. I Danmark har øl altid været populært og ølproducenter som Carlsberg og Turborg, er i dag anerkendte over hele verden. Vi danskere elsker øl og forbinder det ofte med godt selskab. Øl nydes til frokostretter, på værtshuse, til fodboldkampe og koncerter. Her på siden kan du vælge mellem mange forskellige varianter. Både fra den klassiske pilsner til special øl som IPA, Brown Ale, hvede øl og mange flere. Elsker du smagen af øl, men ønsker at skære ned på alkoholindtaget - så prøv en alkoholfri øl fx en Carlsberg Nordic.

Det er ikke alle der synes om smagen af øl, og nogle kan bedre lide sødere drikke. Bekvemmeligheden ved en dåse eller flaske er dog stadig noget de fleste synes om. Ciders og alkopops er derfor blevet populært. Prøv fx Sommersby med hyldeblomst eller pære.

Her på siden finder du også et stort udvalg af energidrikke. Det er bl.a. den populære Red Bull, men også Faxe Kondi Booster, X-Ray og andre koffeinholdige drikke.