FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Bageartikler

Bageblandinger

Alt til bagning, bageartikler og bageblandinger

Hos Osuma finder du alt til bagning af de lækreste kager og desserter. Du kan også vælge brød- eller kageblandinger hvis du ønsker den nemme løsning.

Skal du bage julens kager, skal der diverse krydderier og julesmage til. Her kan du fra dr. Otker få både hakkede mandler, hasselnøddeflager, hjorttakkesalt, natron, korender og sukat. Du finder også marcipan, nougat og frugtfarve der er perfekt til konfekt - en af julens aktiviteter, både voksne og børn holder af.

Er du til lagkage, eller andre typer af festkager så har vi et stort udvalg af diverse mousser. Både kagemousse med jordbærsmag, vanilje, chokolade eller den klassiske kagecreme. Vil du lave en lidt sundere udgave så prøv kagecreme fra Easis, der er uden tilsat sukker. Tilføj makroner til din lagkage og pynt evt med fondant, for at skabe en glat overflade og flotte figurer, eller pynt med fløde og krymmel. Prøv også at pynte med dekorationsglasur fra Dr. Oetker - der også er nem for børn at håndtere.

Skal bagning være nemt? Så kan du hos Osuma købe diverse blandinger, som gør processen noget nemmere. Du kan fx prøve de gode brødblandinger fra Amo. Her kan du nemt og hurtigt bage rugbrød til frokostbordet, boller til morgenmaden, brunch eller fødselsdagen. Det eneste du skal gøre, er at tilsætte gær og vand. Så bliver det ikke meget nemmere at lave hjemmebag. Prøv en færdig kageblanding fra Amo, her kan du vælge mellem klassikere som chokoladekage, drømmekage, brownie eller cupcakes. Du kan også nemt og enkelt imponere med pandekager - enten almindelige eller amerikanske.

Hos Osuma har vi et stort udvalg af produkter til bagning, se udvalget og lad dig inspirere til at blive den næste mesterbager.