FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Toppings

Salat toppings på din pizza, i din gryderet eller sandwich

Hos Osuma finder du alverdens forskellige salat toppings. Vi har alt lige fra skinketern og bacontern til pepperoni og cocktailpølser. Står du og skal lave en god klassisk hjemmelavet pizza, så er vores salat toppings ideelle til at komme på toppen. Prøv f.eks. vores skinke i strimler som er ideel på pizza’en. Her på siden kan du også købe ind til mozzarella i vores mejeri afdeling eller en god pizzasauce blandt vores kolonial varer, og så har du opskriften på en simpel og god pizza.

Skal du ud i at lave en gryderet kan vi naturligvis også supplere den med vores klassiske cocktail pølser, som gør det godt i enhver gryderet. Eller skal du måske på tur og vil have en frokost med på vejen? Så er vores salat toppings også ideelle både til at komme i salater eller i sandwich. Her kan du med fordel prøve vores stegte kyllingebryst, som er klar som pålæg i sandwichen, så snart den tages ud af pakken. Vi har naturligvis også en lang række andre pålæg, som du kan tjekke ud her på siden. De gør det godt på ethvert frokostbord eller i madpakken.

Opskrifter med salat toppings

I vores opskrifter her på siden kan du finde inspiration til din madlavning, og hvordan du kan bruge vores salat toppings. Du kan f.eks. prøve kræfter med vores uimodståelige pizzasnegle, som er en sikker vinder på børne tallerkenen eller vores vegetar pizza med kikærter og appelsinsalat - det er en alternativ slags, men vi garanterer for, at smagen er helt i top. Alt hvad du skal gøre er at vælge, hvilken opskrift du vil kokkerere, finde råvarerne her på Osuma og gå til check-out. Så klarer vi resten og vi leverer endda fra dag-til-dag. Du kan bestille i dag, og så leverer vi i morgen.

Salat toppings til enhver anledning

Om du skal have salat toppings på din pizza, i din salat eller noget helt tredje, så kan vi være behjælpelige her hos Osuma. Vores fornemmeste opgave er, at gøre din hverdag nemmere. Det gør vi hver dag, når vi sørger for, at dine dagligvarer bliver leveret hurtigt og nemt via vores hjemmeside. Du kan praktisk talt sidde fra sofaen eller lænestolen derhjemme og bestille dine salat toppings, og så skal du ikke bruge kedelige timer i supermarkedet fyldt med mennesker. I stedet kan du læne dig tilbage og lægge mere energi i eksempelvis madlavningen og lade os stå for leveringen af dine madvarer.