FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller til faste lave priser

Her på Osuma kan du både få fiskefrikadeller eller laksefrikadeller afhængigt af, hvad du er mest til. Kvalitet og smag er helt i top på alle vores fiskefrikadeller, så de er lige til varme op i ovnen og servere til en frokost, på madpakken eller til aftensmad med en cremet kartoffelsalat og remoulade.

Har mod på det, kan du kaste dig ud i din egen hjemmelavede kold kartoffelsalat. I vores opskrifter kan du finde flere gode opskrifter på gammeldags kartoffelsalat. Og ellers kan du også finde en færdiglavet variant i vores pålægs- og kartoffelsalat sortiment.

Fiskefrikadeller er også den perfekte hapser til børn, når du er på farten. I vores sortiment finder du mini fiskefrikadeller til børnene, hvor de store fiskefrikadeller kan være en lidt for stor mundfuld.

Bæredygtige fiskefrikadeller

Har du en travl hverdag, hvor aftensmaden gerne må være nem engang imellem? Så kan du med fordel prøve vores fiskefrikadeller, som blot skal have 10-15 minutter i ovnen ved 140-150 grader. Prøv for eksempel vores Lykkeberg fiskefrikadeller, som både er glutenfri og fremstillet af bæredygtigt fanget fisk fra Nordatlantens næringsrige farvande. Serveret med et par kartofler og persillesovs, så er du garanteret en sikker vinder hos både børn og voksne.

Her på Osuma kan du nemt købe ind til simple og smagfulde måltider og få leveret det hele allerede dagen efter, du har bestilt. I en travl hverdag kan det være rart at få overstået indkøbene hurtigt. Det kan du på Osuma. Og vi leverer det hele lige til døren.

Glutenfri fiskefrikadeller

Lider du eller en i din familie af glutenallergi eller -intolerance? Så behøver du ikke at bekymre dig, når du køber fiskefrikadeller på Osuma. Flere af vores varianter er nemlig glutenfrie. For eksempel fiskefrikadellerne fra Lykkeberg og Havet’s.

Du finder også mange andre gultenfrie alternativer i vores sortiment. Blandt vores brød og kager kan du også finde et bredt udvalg af glutenfrie varianter, som er dedikeret til dig, der lever et glutenfrit liv. Brødet er fremstillet af naturlige glutenfri ingredienser og er tilføjet forskellige kerner og frø.

Køb fiskefrikadeller sammen med dine andre dagligvarer på Osuma og bestil det hele hjemme fra sofaen.