FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Æble, Pære og Banan

Stenfrugt og Kiwi

Citrusfrugt

Bær og Druer

Eksotisk Frugt

Melon

Altid friske frugter og bær

En af hjørnestenene i en sund kost er frugt og bær. Og heldigvis kan det også være en lækker ting at spise - især hvis man får det helt friskt. Med fokus på at gøre dagligdagens sunde varer nemt tilgængelige, så har Osuma samlet en masse frugt og bær her på vores hjemmeside, så du altid kan finde det, du bedst kan lide. Om du er til eksotiske frugter, de klassiske æbler og pærer eller noget helt andet, så kan du altid finde det her på Osuma. Du skal ikke være bekymret for, om de varer, du køber, er friske - vi har nemlig folk, der er uddannede i at spotte de mest friske varer til dig, og de pakker dem på en måde, så de beholder deres friskhed hele vejen hjem til dig. Skulle der mod forventning ske en fejl, så har vi friskhedsgaranti her på Osuma. Så du kan føle dig helt tryg ved at bestille frugt og bær online. Har du en dag en ekstra sød tand, så tag et kig på vores desserter. Vi har alt fra risifrutti til citronfromage og chokomousse; alt sammen noget du kan supplere med friske bær eller lidt friskskåret frugt på toppen.

Frugt og bær du kender

Nogle gange er det rart med noget, som man ved er en sikker vinder. Du kan altid få helt klassiske frugter og bær på Osuma. Om du er på jagt efter æbler og pærer til frugtskålen, en banan til at tage med på arbejde, eller anden frugt, du måske holder af som en snack eller et simpelt mellemmåltid, så kan du garanteret finde det på Osuma. Vi har også en bred vifte af bær, der altid er friske og fulde af smag. Går du efter danske jordbær, økologiske blåbær eller de uimodståelige hindbær, går du aldrig forgæves i Osumas afdeling for frugt og bær. Som supplement kan du se i vores mejeri afdeling, hvor du kan erhverve dig nogle af vores lækre yoghurter eller skyrer som supplement til dine frugter og bær. Det, garanterer vi, er en sikker vinder. Prøv f.eks. vores Thise skyr med vanilje, som smager helt fantastisk. Hvis du hælder mere til tørret frugt og nødder, så tøv ej, her har vi nemlig også et bredt udvalg. Disse kan du naturligvis også supplere med på din yoghurt eller skyr eventuelt i kombination med noget frisk frugt og bær. Velbekomme.

Eksotisk frugt og bær

Heldigvis behøver vores madvaner ikke længere at være baseret på, hvor vi befinder os i verden. Før i tiden kunne man kun spise, hvad der groede i nærområdet, men med køleskabe og muligheden for at importere varer fra andre lande kan man nu nyde mad fra hele verden. Osuma har også et sortiment af udenlandske frugter og bær, som er af mere eksotisk karakter end de tidligere nævnte produkter. Det kan være frugter som mango, dadler, avokado eller noget helt fjerde. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du i Osumas afdeling for frugt og bær finde alverdens traditionelle såvel som utraditionelle varer fra Danmark og udlandet. Vi vil gerne gøre din hverdag så problemfri som muligt, og derfor leverer vi dine varer med dag-til-dag levering både på hverdage og i weekender. Du behøver ikke være hjemme, når vi leverer. Vi stiller blot varerne på dit dørtrin, og så skal du ikke bekymre dig om mere.