FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Vin og spiritus til alle anledninger

I vores store sortiment af vin og spiritus finder du noget for enhver smag. Er du den vilde vinentusiast eller er du mere til en klassisk gin og tonic? Så kan du slippe din indre drinksmaster løs her på siderne eller gå på udkig i vores vinudvalg. Vi har rødvin i lange baner fra hele verdens vinområder - her finder du vine fra Italien, Frankrig, Sydafrika, Spanien og Portugal, Nord- og Sydamerika m.fl. Om du leder efter en vin til en simpel hverdagsaften, eller om du skal holde en større begivenhed, så kan vi levere til dig. Du kan også købe vores vin i kasser af 6 stk., og så er stk. prisen billigere.

Vi har også hvidvin og rosé samt hedvin og mousserende vine, hvis du er mere til den slags. Hvis du skal servere for et større selskab, tilbyder vi levering af vin i samarbejde med vores vinleverandør Best Match vine. Så hvis du skal købe vin til arrangementer og fester, så tilpasser vi gerne et helt personligt tilbud til dig lige efter din smag. I vores vin og spiritus afdeling finder du desuden spiritus til alverdens cocktails eller blot som en lille avec til kaffen. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis du bestiller i dag, så garanterer vi levering allerede i morgen.

Er du til G&T eller rom og likør, så har vores vin og spiritus afdeling det hele

Blandt vores vin og spiritus finder du udover de bedste spiritus også gin af rigtig god kvalitet. Prøv f.eks. vores tonic med lemon eller bare den helt klassiske tonic fra Fever-Tree. Hvis du står og skal til at lave en tiramisu har vi naturligvis også det bedste valg til det. Prøv da vores Disaronno Amaretto, som er en absolut favorit til tiramisu. Ellers kan du også prøve at grave dybere i vores vin og spiritus, hvor du også kan finde andre specialiteter til kaffen eller til de hjemmerystede drinks. Her kan du blandt andet finde forskellige slags mixere, der kan give din drink det helt rigtige tvist.

Stort udvalg af vin og spiritus

Når du går på opdagelse i vores vin og spiritus er du dækket ind til enhver lejlighed. Skal du til julefrokost eller skal du måske selv være vært ved en? Så har vi naturligvis også et stort udvalg af snaps. Vi har både klassiske snaps som Brøndum snapsen, men vi har også nogle mere specielle snaps, som du ikke finder alle steder. Prøv f.eks. vores dild akvavit eller den røde Porse snaps.

På Osuma er det vores fornemmeste opgave at levere dine varer, lige når det passer dig. Men vi går også meget op i miljøet, så derfor tager vi glædeligt din pant med tilbage, når vi leverer til dig. Se under vores side returpant, hvordan du gør. På den måde passer vi på miljøet sammen og bidrager til genbrug. Pantbeløbet bliver indsat som et tilgodehavende på din konto til din næste bestilling.