FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Udskåret fisk og røgvarer

Stort udvalg af røget fisk

På Osuma har vi et stort udvalg af røget fisk. Vi har både koldt og varmrøget afhængigt af, hvad du hælder mest til. Står du og skal forberede det perfekte frokostbord, så kan du prøve vores lækre røget laks i skiver, som gør sig rigtig godt på et stykke friskt rugbrød med lidt avokado til. Vi kan naturligvis også tilbyde friskt rugbrød, som du finder i vores sortiment af brød og kager. Hælder du mere til den varmrøgede variant, så bør du prøve varmrøgede laks, der smager fantastisk rørt sammen med lidt creme fraiche og purløg til en klassisk laksemousse.

Derudover byder vores sortiment af røget fisk på varmrøget makrelfilet, der både kan spises på brød med røræg og purløg eller i en makrelsalat. Purløg finder du blandt vores mange krydderurter.

Køb fisk online og få de proteiner du skal bruge

Savner du inspiration til, hvilke proteiner du kan få til at indgå i varme retter, så bør du tage et kig i udvalget af røget fisk. Vores røget fisk, laks eller muslinger kan let tilføjes til en god pastaret eventuelt sammen med lidt spinat og fløde. Du kan også tilføje det til en tærte. I vores opskrifter her på siden kan du finde en masse inspiration til nye retter, eller til hvordan du kan give dine eksisterende retter et nyt pift.

I et helt andet køkken end det danske kan røget fisk også gøre sig rigtig godt. Med vores soyamarinerede laks har vores leverandører sørget for at marinere laksen i lang tid, så den er ekstra smagfuld, når den serveres. Og den gør sig rigtig godt i asiatiske wokretter bikset sammen med en masse grøntsager og nudler til.

Køb røget fisk online, når det skal være nemt

Når du browser igennem vores sortiment af røget fisk, vil du opdage, at vi også tilbyder pulled laks. Med vores pulled laks bliver det ikke nemmere, den er nemlig helt klar til at servere med det samme i en salat eller sandwich, lige som du ønsker. Hvis det skal være ekstra nemt, så kan du også smide din pulled laks i en pastaret. På den måde er fisken forberedt på forhånd, og så er det kun pastaen der skal tilberedes, og retten der skal bikses sammen,

Køb røget fisk på Osuma og få mere fisk ind i din kost. Bestil det hele online og få leveret allerede næste dag med vores dag-til-dag levering. Vi sørger for at leverer dine kølevarer i kølebokse, så din røgede fisk ikke bliver dårlig, hvis du ikke er hjemme ved levering. Læs mere om vores leveringsforhold her.