FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Skaldyr og rejer

Lækkert udvalg af skaldyr og rejer til faste lave priser

Hos Osuma har vi et bredt udvalg af skaldyr og rejer. Det er alt fra rejer på frost, rejer i lage til kaviar.

Rejer og skaldyr smager intet mindre end fantastisk og så er det endda sundt! Rejer og skaldyr er fulde af proteiner og også fulde af alle de sunde flerumættede fedtsyrer, der er vigtige for vores hjertekar-system.

Prøv fx rå frosne kæmperejer i en asiatisk nuddelret eller en thailandsk karrysuppe. De grønlandske skalrejer gør sig godt på frokost bordet for dem der ikke er bange for at få fingrene i maden. Prøv dem som de er eller evt med med lidt citron og salt.

Prøv rejer i lage eller de store kutterrejer i en klassisk rejecocktail, tilføjet en thousand islands dressing, avocado og små tomater. Du kan også vælge at røre dem sammen med en mayonnaise og lave din egen rejesalat - der vil pynte godt på et hvert frokostbord. Mangler du bare lidt ekstra til din æggemad så tilføj en skefuld rejer eller prøv med enten sort eller rød kaviar fra Launis.

Glem ikke skaldyr og rejer næste gang du skal imponere med et lækkert frokostbord. Hos Osuma kan vi endda levere dem lige til døren, så du ikke skal tænke på andet end at tilberede maden.