FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Skaldyr og rejer

Køb store rejer og andre skaldyr på Osuma

Hos Osuma har vi et bredt udvalg af skaldyr og store rejer. Det er alt fra rejer i lage og tigerrejer til krebsehaler og kaviar. Store rejer og skaldyr smager intet mindre end fantastisk, og så er det endda sundt. Skaldyr er generelt fulde af proteiner og fulde af alle de sunde flerumættede fedtsyrer, der er vigtige for vores hjerte-kar-system.

Prøv for eksempel vores store rejer på frost i en asiatisk nudelret eller i en thailandsk karrysuppe. Du kan finde inspiration til, hvilke retter store rejer kan bruges i på vores side med opskrifter. Her har vi samlet en masse gode retter, der kan give nyt liv til din madlavning og nye ideer til dine måltider. Prøv blandt andet vores aspargessuppe med rejer eller fettuccine med spinat, der gør sig rigtig godt i en ret sammen med krebsehaler eller store rejer. Begge retter kan med fordel nydes sammen med et køligt glas hvidvin.

De grønlandske skalrejer gør sig godt på frokostbordet for dem, der ikke er bange for at få fingrene i maden. Spis dem som de er eller med lidt dild, citron og salt på. Det er perfekt til både julefrokosten, påskefrokosten eller søndagsfrokosten ude i haven på en lun sommerdag.

Store rejer i en klassisk rejecocktail

Er du til det helt klassiske, så prøv rejer i lage eller vores store rejer i en klassisk rejecocktail, tilføjet en thousand islands dressing, avokado og små tomater. Vi tilbyder også en rigtig god thousand island dressing i vores sortiment af dressinger. Alt det andet kan du købe i vores frugt og grønt, og så er du klar til at servere en god rejecocktail. Du kan også vælge at røre de store rejer sammen med en mayonnaise og lave din egen rejesalat. Mangler du lidt ekstra til din æggemad så tilføj en skefuld rejer eller prøv med enten sort eller rød kaviar fra Launis. Glem ikke skaldyr og store rejer næste gang du skal imponere med et lækkert frokostbord.

Køb store rejer på tilbud på Osuma

På Osuma kan du somme tider være så heldig at finde vores populære skaldyr og rejer på tilbud. Hold øje med siden her, hvor der løbende vil være gode tilbud på rejer både vores store rejer og andre slags rejer.

Er du mere til krebsehaler? Så kan du også finde det her på siden. Måske har du lyst til at lave frisk pasta med krebsehaler, persille og fløde? Du kan få det hele på Osuma. I vores udvalg af ris, pasta og bælgfrugt finder du et godt udvalg forskellige slags frisk pasta, der er lige til at tage ud af pakken og tilberede på et par minutter i kogende vand.

Husk, at du på Osuma kan bestille dine dagligvarer direkte til døren. Du skal ikke tænke på andet end at tilberede maden og bruge tiden sammen med familien. Vi har dag-til-dag levering, så alt du skal gøre er at bestille vores store rejer og skaldyr hjemme fra sofaen sammen med dine andre online dagligvarer, og så klarer vi resten