FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Fiskepålæg og tilbehør

Fiskepålæg til frokostbordet

Her på siden finder du alle de klassiske fiskepålæg til frokostbordet. Med det store udvalg kan du vælge, om du er til tun i vand, makrel i tomat, torskerogn, marinerede sild eller fiskefrikadeller. Marineret sild er for mange danskere en fast frokost tradition, især ved diverse højtider som påske og jul. Mange nyder dem dog også uden for højtiderne f.eks med et kogt æg. Marinerede sild stammer helt tilbage fra middelalderen, hvor tilberedningsmetoden gjorde, at sildene havde en lang holdbarhed og derfor kunne spises under fasten.

Fiskepålæg på dåse eller glas er altid godt at have i køkkenet, da det har lang holdbarhed og nogle varianter behøver endda ikke at være på køl. Her på Osuma finder du et stort udvalg af fiskepålæg på dåse. Prøv for eksempel vores makrel i tomat eller den klassiske tun i olie. Så har du altid pålæg på de dage, hvor frokosten eller aftensmaden skal gå lidt ekstra stærkt.

Fiskepålæg til forskellige anledninger

Vores fiskepålæg gør sig også godt i eksempelvis en cremet tunsalat med mayonnaise, creme fraiche, rødløg og dild. Du finder alt, hvad du skal bruge til en cremet tunsalat i vores mejeri afdeling og i vores frugt og grønt. Det er en klassiker, der både kan bruges i en sandwich eller på et stykke rugbrød. På Osuma har vi også et stort udvalg af friskbagt rugbrød og sandwichbrød blandt vores brød og kager, som er ideelle til frokosten.

Fiskepålæg kan også bruges til aftensmaden. For eksempel kan du kaste dig ud i en salade nicoise med tun, æg, oliven, tomater og vinagrette. Det er en sand klassiker, og der kommer vores store udvalg af fiskepålæg dig til gode.

Er du mere til fisk på frost? Så kan du også købe frossen fisk online her på Osuma. Frossen fisk er den ideelle løsning til aftensmad, hvis det skal være nemt og hurtigt. Her kan du både finde rødspættefileter, fiskepinde til børnene eller torskefileter. Alt du skal gøre er at tø dem op og tilberede dem i ovnen og vupti, så er der aftensmad.

Bestil fiskepålæg online på Osuma

Bestil fiskepålæg sammen med alle dine andre varer på Osuma, og så leverer vi det hele dagen efter. På Osuma kan du nemlig få gavn af vores dag-til-dag levering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at lægge en langsigtet madplan og bestille lang tid i forvejen. Du kan bestille dine indkøb om fredagen, og så leverer vi dem allerede lørdag, så du er klar til weekendens menu. Vi garanterer, at du altid får friske varer, der er i overensstemmelse med vores friskhedsgaranti. Er du ikke tilfreds, får du pengene retur!