FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Frossen Fisk

Frossen fisk til din fryser

Her på Osuma har vi et stort udvalg af frossen fisk, som er let at servere. Det eneste det kræver er, at det er tøet op. Og så kan du faktisk bare varme fisken op i ovnen, og servere den med det samme. I vores udvalg af frossen fisk finder du både fiskestykker, du kan lave lækre retter med, men også færdigretter såsom indbagte rejer, fyldte rødspætter og meget mere. Er du på udkig efter noget, der egner sig mere til frokostbordet? Så bør du tage et kig på vores udvalg af fiskepålæg. Her finder du alt fra makrel i tomat, tun, sardiner og meget mere.

Frossen fisk når aftensmaden skal være nem

Når aftensmaden skal være nem og hurtig, så er det ideelt med frossen fisk eller frosne færdigretter, som er lige til at tage op af fryseren og servere. Prøv Coops panerede fyldte rødspætter med enten hummer eller champignon. Du kan også prøve indbagt laksefilet med spinat og ostesauce. Skal du lave rejecocktail, kan du købe dine rejer her. Vores sortiment byder blandt andet på Royal Greenlands store kutter-rejer eller lækre økologiske rejer fra Änglamark. Du kan finde salat, asparges m.m. i vores frugt og grønt afdeling til at toppe din rejecocktail med.

Frossen fisk som gæstemad

Frossen fisk er den ideelle gæstemad, hvis du er kommet sent fra arbejde, og der ikke er tid til for meget forberedelse. I vores udvalg af frossen fisk kan du nemlig få Jomfruhummere fra Læsø eller kæmperejer, som er lige til at servere som en lækker forret med hvidløg og krydderurter. I vores udvalg af frossen fisk har vi også nogle sikre favoritter til børnene. Prøv for eksempel vores mini fiskefilet eller fiskepinde, som plejer at være en vinder hos de fleste børn. Så er du garanteret et måltid, som både børn og voksne vil synes om. Det har aldrig været nemmere at få stablet et festmåltid på benene.

Køb frossen fisk på Osuma

Køb dine varer online på Osuma og slip for kø i supermarkedet. Bestiller du frossen fisk på Osuma, sørger vi selvfølgelig for at levere dem i termokasser med fryseelementer, så dine varer holder sig frosne. Når vi leverer dine varer næste gang, tager vi gerne dine gamle kasser med, så du slipper for at skulle smide dem til storskrald. Og så passer vi sammen på miljøet.

Husk, at du på Osuma kan bestille dine dagligvarer direkte til døren. Du skal ikke tænke på andet end at tilberede maden og bruge tiden sammen med familien.Køb frossen fisk online sammen med dine andre varer og få det hele leveret allerede dagen efter med vores dag-til-dag levering. Læs mere om vores everingsforhold her.