FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Kød

Kød til grillen og andre lækkerier til grillsæsonen

Står du og skal holde en grillfest eller bare en stille og rolig grillaften med familien? Måske har du for travlt til at nå indkøbene i løbet af ugen, men fortvivl ej. På Osuma har vi et bredt udvalg af kvalitets kød til grillen og grillpølser, og for at dække dig helt ind har vi faktisk også optændingsblokke og grillrens, som du finder blandt vores grilludstyr. Så er du klar til sommerens grill aftener.

Udover kød til grillen finder du også andre lækkerier til grillaftenen såsom de helt klassiske must-haves; ketchup, sennep, ristede løg og meget mere i vores udvalg af dressinger. En lille anbefaling herfra, når du har købt godt kød til grillen, er at servere en god kartoffelsalat som tilbehør. Det er et sikkert hit hos både børn og voksne og går næsten som hånd i handske. Du kan finde gode opskrifter på den helt klassiske kartoffelsalat på Osuma, og hvis du er i tidsnød, kan du købe vores færdiglavede kartoffelsalat, som du finder under pålægs- og kartoffelsalat her på siden.

Bredt udvalg af kød til grillen til enhver smag

Blandt vores kød til grillen finder du alt, hvad hjertet begærer. Om du er til de klassiske hakkebøffer, økologiske ribeye steaks, kyllingefileter eller lammekød, så kan du finde det, dit madhjerte begærer hos os. Udover kød til grillen har vi også et stort udvalg af grillpølser af forskellig art. Klassiske frankfurter, krydderpølser, gourmet pølser, ostepølser og meget mere kan du finde i vores sortiment.

Skal du holde grillaften for mange mennesker, så kan du med fordel overveje at købe en af vores store svinemørbrad eller oksemørbrad, som også er at finde blandt vores kød til grillen. Eller måske har du lyst til at begive dig ud i en kalveculotte med en masse lækre krydderurter på? Så kan du være sikker på at have mad nok til mange mennesker.

Kød til grillen til den amerikansk-inspirerede grillaften

Til den knapt så danske og mere amerikanske grill tradition finder du naturligvis også spareribs og pulled pork i flere forskellige varianter blandt vores sortiment af kød til grillen. Hvis din grillaften skal være ekstra greasy, bør du tage et kig i vores afdeling med amerikansk inspirerede varer , hvor du finder lækre saucer til at marinere dit kød i eller Coops egen coleslaw dressing til en ægte amerikaner aften.

Bestil dit kød til grillen og alle de andre lækkerier til grillen her på Osuma, og så sørger vi for resten. Alt du skal gøre er at samle det hele i kurven og bestille online på vores webshop, og så kan du læne dig tilbage og vente på levering næste dag. Det har aldrig været nemmere at planlægge en grillaften med vennerne.